ΕΝΦΙΑ: ΕΝΦΙΑ: Αναρτώνται τα εκκαθαριστικά – Διπλή δόση τον Οκτώβριο

0
37
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκινήσει η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του φετινού Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) μέσω του οποίου υπολογίζεται ότι θα εισπραχθούν 2,5 δισ ευρώ σε 6 δόσεις.
Για τους περισσότερους ιδιοκτήτες ακινήτων ο φόρος θα πρέπει να είναι ίδιος με πέρυσι. Εάν όμως τακτοποιήσατε, αυθαίρετα, χώρους, η αδήλωτα τετραγωνικά στα ακίνητα σας, τότε θα δείτε τον ΕΝΦΙΑ να… μεγαλώνει!.

Εάν πάλι είχατε μείωση εισοδημάτων και δικαιούστε έκπτωση τότε ο λογαριασμός θα είναι σημαντικά μειωμένος. Τα 6 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να βρείτε το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ είναι τα εξής:

1. Είσοδος στην αρχική σελίδα του myAADE
2. Κνετε κλικ στο παράθυρο «Εφαρμογές»
3. Κάνετε κλικ στην επιλογή «Πολίτες»
4. Πηγαίνετε στο γράμμα Δ στην επιλογή «Δήλωση Ε9/ΕΝΦΙΑ»
5. Στη σελίδα με τον ΕΝΦΙΑ και το Ε9 θα βάλετε τους προσωπικούς κωδικούς για το ΤΑΧΙS και μπαίνετε στην εφαρμογή.
6. Κάνετε επιλογή έτους 2021 και εμφανίζεται το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ 2021.

Επίσης, οι φορολογούμενοι μπορούν να μπουν από την αρχική σελίδα του myAADE στις πληρωμές προκειμένου να δουν κατευθείαν την Ταυτότητα οφειλής.

Μόλις βρείτε το εκκαθαριστικό το πρώτο που πρέπει να ελέγξετε είναι το ύψος του φόρου. Αν σας φαίνεται υπερβολικά υψηλό θα πρέπει να ανατρέξετε στις αντικειμενικές και να εξετάσετε ο ίδιος ή ο λογιστής αν ο φόρος που σας χρεώθηκε αντιστοιχεί με την αξία της ακίνητης περιουσίας και το είδος ιδιοκτησίας ή εμπράγματων δικαιωμάτων που έχετε σε ακίνητα. Αν είναι υψηλότερος θα πρέπει αναζητήσετε λάθη που έχουν γίνει στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης Ε9.

Το πιο συχνό λάθος που κάνουν οι ιδιοκτήτες αφορά τον όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα, παράμετρος η οποία είναι ικανή να φουσκώσει σημαντικά τον φόρο, ενώ δεν λείπουν και αυτά στη δήλωση βοηθητικών χώρων ως κύριων ή σε θέματα που αφορούν την ψιλή κυριότητα και την επικαρπία του ακινήτου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn