Λίμνη Δόξα: Εντυπωσιακές εικόνες από το δάσος στο βυθό της (photos)

0
56
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η λίμνη Δόξα είναι μία τεχνητή λίμνη σε υψόμετρο 900 μέτρων, η οποία βρίσκεται στην Αρχαία Φενεό Κορινθίας. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990και στηρίχτηκε στον χείμαρρο Δόξα που ρέει σε εκείνη την περιοχή. Στο κέντρο της λίμνης υπάρχει το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου.

Αυτή η τεχνική παρέμβαση δημιούργησε μια πανέμορφη λίμνη, βυθίζοντας ένα μέρος του δάσους κάτω από το νερό.

Το φυσικό τοπίο γύρω από την λίμνη Δόξα είναι καθηλωτικό και δικαίως πολλοί τη χαρακτηρίζουν σαν την Ελβετία της Ελλάδος!

Ο φωτογράφος  http://Giorgos Rigoutsos  κατέγραψε με την κάμερα του τις εκπληκτικές εικόνες που ακολουθούν.

 

 

Ο Γιώργος Ρηγούτσος ζει και εργάζεται στη Σύρο. Aσχολείται συστηματικά με την υποβρύχια φωτογραφία. Έχει μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών που καλύπτει μία πλούσια ποικιλία θεμάτων από τον κόσμο του βυθού. Άρθρα και φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά «Φωτογράφος», Digital Camera, Photonet, «Γαιόραμα», «Κ» Καθημερινής, «Θάλασσα», Greek Diver, Plefsi, On blue, Explore Nature, και «Γεωτρόπιο», με χρήσιμες πληροφορίες τόσο για τον κόσμο του βυθού όσο και για τον τρόπο της φωτογράφισής του. Επίσης έχει λάβει διακρίσεις σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς όπως: Austrian Super Circuit, Ακαδημία Φωτογραφίας Leica, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Epson, περιοδικό Φωτογράφος και περιοδικό National Geographic.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn