Ανοίγουν τα σχολεία με εκ περιτροπής προσέλευση!

0
31
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στις 11 Μαΐου θα γίνει η επιστροφή της Γ’ Λυκείου στα σχολεία ενώ με ισχυρή σύσταση για τηλεκπαίδευση θα ανοίξουν τα φροντιστήρια για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών. Τα Γυμνάσια και η Α’ και Β’ Λυκείου, όπως και τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευση και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών θα αρχίσουν να λειτουργούν ξανά από τις 18 Μαΐου με το σχέδιο του υπουργείου Παιδεία να προβλέπει ολοκλήρωση μαθημάτων σε γυμνάσια και λύκεια στις 12 Ιουνίου.

Αναλυτικά, προβλέπεται εκ περιτροπής προσέλευση των μαθητών στα σχολεία ανά ημέρες. Δηλαδή οι μισοί μαθητές κάθε τμήματος θα πηγαίνουν Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και οι υπόλοιποι Τρίτη – Πέμπτη, ενώ την επόμενη εβδομάδα το σύστημα θα λειτουργεί αντίστροφα.

Σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας, στα σχολεία θα διαμορφωθούν συνθήκες προστασίας της υγείας των μαθητών με τη χρήση αντισηπτικών ενώ οι μαθητές ανά τάξη δεν θα ξεπερνούν τους 15.  Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα εξακολουθεί να υποστηρίζει παιδιά τα οποία, για ειδικούς λόγους, δεν πρέπει να έρθουν στη τάξη.

Δέν θα διεξαχθούν προαγωγικές εξετάσεις, για Γυμνάσια και Λύκεια.

Δημοτικά και νηπιαγωγεία παραμένουν κλειστά. Ενδέχεται, να ανοίξουν την 1η Ιουνίου και μόνο αν είμαστε απολύτως σίγουροι ότι η πορεία της επιδημίας βαίνει καθοδικά.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 15η για τα Γενικά και 16η Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια.

Η νέα Σχολική χρονιά θα ξεκινήσει για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης την 1η Σεπτεμβρίου 2020.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn