Επιμελητήριο Κορινθίας: Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η Νέα Επιχειρηματικότητα στα Πλαίσια του ESG»

0
42
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων Επιχειρήσεων PROES, σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η Νέα Επιχειρηματικότητα στα Πλαίσια του ESG».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος) αλλά θα μεταδοθεί και online.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα: https://forms.gle/sA86jvBFAoSR5RmH6

Περισσότερες Πληροφορίες:
Είναι απολύτως απαραίτητο για τον επιχειρηματικό κόσμο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, να αντιληφθεί και να διαχειρισθεί εγκαίρως τις ραγδαίες εξελίξεις της εποχής μας και να αξιολογήσει σωστά τους κινδύνους, τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται μέσα από το δυναμικό περιβάλλον που διαμορφώνεται. Η πανδημία του Covid-19 αλλά και ο επανασχεδιασμός της παγκόσμιας οικονομίας πάνω σε πράσινα πρότυπα – με αιχμή του δόρατος το μοντέλο ESG, αποτελούν δύο καθοριστικούς παράγοντες για την διαμόρφωση των νέων δεδομένων στην λειτουργία των επιχειρήσεων και καθιστούν για αυτές άμεση την ανάγκη αναζήτησης ισορροπίας, προσαρμοστικότητας και ευελιξίας.

Οι ενότητες που θα καλυφθούν είναι:
-Τάσεις στις Επιχειρήσεις στην Μετα-Covid Εποχή
Χάρης Καμπάνης, Marketing Director, Microsoft Co. 31 Χώρες
Κατά πόσον έχει επηρεάσει η πανδημία του Covid-19 την λειτουργία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα? Παρουσίαση των νέων μοντέλων λειτουργίας με βάση τις νέες προκλήσεις και τις τάσεις που διαμορφώνονται στο ευρύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον.
-Νέο περιβάλλον λειτουργίας επιχειρηματικότητας, θεσμικό πλαίσιο, ολιστική προσέγγιση
ΔημήτρηςΠαπασωτηρίου (BA, MSc, MA, ELA/ESLog, PhDc), business strategy & supply chain senior consultant
Η εποχή μας διαμορφώνει ένα νέο επιχειρηματικό περιβάλλον με οδηγό τη νέα νομοθεσία και τις νέες προκλήσεις στις οποίες καλούνται να προσαρμοστούν τα στελέχη και τελικά να πετύχουν οι επιχειρήσεις.
Η παρουσίαση δίνει με έναν ολιστικό τρόπο ποια είναι η νέα πρόκλησης οργάνωσης, τι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη, τι χρειάζεται να γίνει, ποιο είναι το κενό που υπάρχει σήμερα.
Έννοιες όπως βιωσιμότητα, ανθεκτικότητα, ευελιξία, προσαρμοστικότητα, συμμόρφωση, επιχειρηματική ηθική, επιχειρηματική συνέχεια, διαφάνεια κ.α. ακούγονται ολοένα και πιο πολύ, αποτελώντας προ-απαιτούμενο της ύπαρξης μιας εταιρείας.
-Νέο χρηματοδοτικό πλαίσιο επιχειρήσεων, προϋποθέσεις προσαρμογής
Δημήτρης Ευσταθιάδης, MBA, DBA, Bsc. Σύμβουλος Τραπεζικής & Επιχειρηματικότητας
Τι είναι το ESG. Ποιοι είναι οι άξονες σύμφωνα με τους οποίους χρειάζεται να συμπορευτούν οργανισμοί και επιχειρήσεις στο νέο επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Κατά πόσο είναι συνυφασμένο με την κλιματική αλλαγή και την υποχρέωση οργανισμών και επιχειρήσεων για συγκεκριμένες ενεργειακές αποδόσεις και περιορισμούς σε εκπομπές άνθρακα.
Το ζητούμενο είναι να μετρηθούν σωστά και να περιορισθούν οι χρηματο-οικονομικοί κίνδυνοι που προκύπτουν γι’ αυτό και οι τράπεζες έχουν αναλάβει διεθνώς έναν κομβικό ρόλο στο να κάνουν τις οικονομίες πιο πράσινες. Οι συνθήκες αυτές οριοθετούν και επιβάλλουν νέους όρους χρηματοδότησης και γενικότερα λειτουργίας του χρηματο-οικονομικού συστήματος και στην Ελλάδα.
-Καθημερινότητα επιχειρήσεων στο νέο περιβάλλον. Τι αλλάζει; προετοιμασία και εφαρμογή
Δημήτρης Παπασωτηρίου (BA, MSc, MA, ELA/ESLog, PhDc), business strategy & supplychainseniorconsultant’
“changeordie’’, αλλαγές: ποιες είναι;, πως εφαρμόζονται;, τι επιπτώσεις έχουν;, τι εργαλεία υπάρχουν διαθέσιμα;, πως γίνεται η εσωτερική προετοιμασία;, πως να ληφθούν οι αποφάσεις;
Kρίσιμα ερωτήματα που ζητούν απάντηση…

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα: https://forms.gle/sA86jvBFAoSR5RmH6
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 27410 24464 (937).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn