Αλλάζει όνομα η Facebook: “Meta” η νέα επωνυμία

0
38
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Facebook Inc. αποφάσισε να αλλάξει την εταιρική επωνυμία της σε Meta, αποσυνδέοντας το όνομά της από την πασίγνωστη πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως ανακοίνωσε ο CEO της, Mark Zuckerberg, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης.

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει δεχθεί πλήγμα στη φήμη του λόγω του τοξικού περιεχομένου το οποίο φιλοξενεί και το οποίο έχει επιδείξει αδυναμία να αντιμετωπίσει, με τον ισχυρό άνδρα της εταιρείας να δίνει έμφαση στην στροφή της εταιρείας προς μια αναδυόμενη υπολογιστική πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας.

“Το μετασύμπαν (metaverse) είναι το επόμενο σύνορο που πρέπει να διασχίσουμε”, ανέφερε ο Mark Zuckerberg, στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης Facebook Connect, η οποία έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα. “Από εδώ και μπρος, αυτή θα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και όχι το Facebook”.

Η αλλαγή ονόματος της Facebook αποτελεί την ισχυρότερη έως τώρα ένδειξη  ότι η εταιρεία βασίζει το μέλλον της σε μια νέα πλατφόρμα, την ιδέα της οποίας είχαν πρωτοαναφέρει λογοτέχνες της επιστημονικής φαντασίας. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Facebook, οι άνθρωποι στο Metaverse θα αλληλεπιδρούν και θα επικοινωνούν εισερχόμενοι σε εικονικά περιβάλλοντα, είτε αυτό έχει να κάνει με επαγγελματικές συναντήσεις είτε με συναθροίσεις με φίλους τους που βρίσκονται στην άλλη άκρη του κόσμου.

Η εταιρεία, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, ανέφερε ότι η μετοχή της, από την 1η Δεκεμβρίου 2021, θα φέρει τη συντομογραφία  MVRS.

Ο Zuckerberg επέλεξε την ελληνική λέξη “Μετά” για να δείξει ότι “υπάρχουν ακόμη πολλά να γίνουν”.

“Μάθαμε πολλά, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα”, σχολίασε, κρίνοντας ότι είναι πλέον καιρός “να οικοδομήσουμε το επόμενο κεφάλαιο”.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε αφού την προηγούμενη μιάμιση ώρα ο Zuckerberg παρουσίαζε το metaverse, το “μετασύμπαν” που σύμφωνα με τον ίδιο συνιστά το μέλλον του Ίντερνετ, μετά τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα, στο οποίο οι άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση για να αλληλεπιδρούν, να εργάζονται ή να ψυχαγωγούνται μέσω της τεχνολογίας (π.χ. γυαλιά ή κράνη εικονικής και ενισχυμένης πραγματικότητας).

Οι επικριτές του Facebook σχολίασαν ότι η αλλαγή της ονομασίας είναι ένας ελιγμός περισπασμού, την ώρα που ο κολοσσός πλήττεται από σκάνδαλα και καταγγελίες όσον αφορά την παραπληροφόρηση, το απόρρητο των δεδομένων των χρηστών αλλά και το σεβασμό στο δικαίωμα του ανταγωνισμού. Η εταιρεία “πιστεύει ότι μια νέα επωνυμία μπορεί να την βοηθήσει να αλλάξει το θέμα” συζήτησης, ανέφερε την περασμένη εβδομάδα μια μη κυβερνητική οργάνωση, το “Πραγματικό Συμβούλιο Εποπτείας του Facebook”, όταν ακόμη κυκλοφορούσαν φήμες για την αλλαγή του ονόματος.

Πάντως ο Zuckerberg μιλάει για το metaverse εδώ και μερικούς μήνες και έχει ήδη ανακοινώσει επενδύσεις ύψους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων αλλά και την πρόσληψη 10.000 εργαζομένων στην Ευρώπη για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου.

ΠΗΓΗ:CAPITAL.GR

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn