Ανοικτή συζήτηση με θέμα «Οι επιχειρήσεις εν μέσω Covid-19: Προκλήσεις και Προοπτικές» με την συμμετοχή των Γ.Χατζηθεοδοσίου & Γ.Καββαθά

0
50
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του, διοργανώνει ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Οι επιχειρήσεις εν μέσω Covid-19: Προκλήσεις και Προοπτικές» την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00μ.μ.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών για το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να διατηρήσουν αλλά και να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στις νέες διαμορφούμενες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία covid -19.

Κύριοι ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), κ. Γιώργος Καββαθάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με υβριδική μορφή (δια ζώσης και εξ αποστάσεως μέσω zoom). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους εδώ: https://forms.gle/p5546vj9g3t4gAgLA

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn