Ο Παναγιώτης Δαληβίγκας υποψήφιος για την Ν.Ε. Κορινθίας & το Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

0
117
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η αλλαγή ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ φαίνεται ότι προσελκύει νέους ανθρώπους να ασχοληθούν ενεργά με την πολιτική και τη Δημοκρατική παράταξη. Στην Κορινθία δεκάδες νεαρά στελέχη του Κινήματος ανακοινώνουν τις τελευταίες ημέρες την υποψηφιότητά τους για την Ν.Ε. Κορινθίας & το Συνέδριο του κόμματος την 8η Μαΐου.

Μια σημαντική υποψηφιότητα είναι και αυτή του Παναγιώτη Δαληβίγκα, που το προηγούμενο διάστημα διετέλεσε  Αν. συντονιστής στην Τοπική Οργάνωση ΚΙΝΑΛ Βέλου Βόχας και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλες & Φίλοι ,

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη και με γνώμονα την ενότητα, την ανανέωση και την συνέχιση του πολύ σημαντικού έργου της προηγούμενης Ν.Ε., κατέθεσα Υποψηφιότητα τόσο για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας όσο και για σύνεδρος.

Την προηγούμενη δύσκολη τετραετία συμμετείχα ενεργά στην προσπάθεια ανάκαμψης της παράταξης μας. Αρχικά ως Αν. συντονιστής στην Τοπική Οργάνωση Βέλου Βόχας και στην συνέχεια ως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας προσπάθησα να συνεισφέρω στην ανάδειξη τοπικών θεμάτων και στην εύρεση λύσεων.

Πιο συγκεκριμένα, την τελευταία τετραετία κατατέθηκαν πολλές Ερωτήσεις στην Βουλή για προβλήματα του νομού μας, ενώ έγιναν πολλές επισκέψεις κλιμακίων στην Κορινθία και συναντήσεις – τηλεδιασκέψεις με κοινωνικούς & παραγωγικούς φορείς, επαγγελματίες και εκπροσώπους εργαζομένων.

Σε επίπεδο Δήμου Βέλου Βόχας αναδείξαμε θέματα ενίσχυσης των αγροτών (αγροτικές εκτιμήσεις – αποζημιώσεις, κορινθιακή σταφίδα) και θέματα προστασίας του πολίτη (κλοπές αγροτικού εξοπλισμού, αγροτικών προϊόντων, κτηρίου Πασχάλη).

Σε επίπεδο νομού, μεταξύ άλλων, αναδείξαμε αγροτικά θέματα, τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο Κορίνθου και στα περιφερειακά ιατρεία, τα προβλήματα στις δομές μεταναστών στην Κορινθία, το θέμα της διώρυγας της Κορίνθου, τον ανεπαρκή σχεδιασμό Πολιτικής Προστασίας της Κυβέρνησης και την αδυναμία της να προστατεύσει την Λίμνη Στυμφαλία. Επιπλέον θέσαμε θέματα ενίσχυσης αγροτών, επαγγελματιών, εργαζομένων και αναδείξαμε τις προτάσεις μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης.

Έχοντας διάθεση για δουλειά, ζητώ την εμπιστοσύνη, την στήριξη και την ψήφο σας για να συνεχίσουμε την κοινή μας προσπάθεια, να δυναμώσουμε την παράταξή μας και να βοηθήσουμε να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας».

 

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Λ. Δαληβίγκας

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn