Γ.Ψυχογιός: «Άμεση ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Γκούρας σε προσωπικό και μέσα»

0
60
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, κατέθεσε ο βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Ψυχογιός, με την οποία ζητά την άμεση ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Γκούρας σε προσωπικό και μέσα, προκειμένου να ανταποκρίνεται επαρκώς στις ανάγκες κατοίκων , επαγγελματιών και επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής.

Ακολουθεί αναλυτικά η Ερώτηση:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον κ. Υπουργό

Υγείας

Θέμα: «Άμεση ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Γκούρας σε προσωπικό και μέσα»

Τα Κέντρα Υγείας συνιστούν το βασικό πυλώνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Παρέχουν το πρώτο στάδιο αντιμετώπισης και θεραπείας, αλλά και την πρόληψη. Η κυβέρνηση αντί να τα ενισχύει, τα αποδυναμώνει με τις επιλογές της και μάλιστα εν μέσω πανδημίας.

Στο Κ.Υ. Γκούρας, η παροχή υγειονομικών υπηρεσιών έχει υποβαθμιστεί λόγω της μετακίνησης γιατρών στο Νοσοκομείο Κορίνθου για την αντιμετώπιση του Covid-19, χωρίς να έχουν αναπληρωθεί. Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει σε καθημερινή βάση το προσωπικό, για να καλυφθούν οι ιατρικές ανάγκες των κατοίκων μιας απομακρυσμένης, ορεινής και με πολλά χωριά περιοχής, απαιτούν άμεση ενίσχυση. Επιπλέον, μείζον θέμα για τη λειτουργία του αποτελεί και η ύπαρξη ενός μόνο οδηγού ασθενοφόρου για μια πολύ μεγάλη περιοχή (Φενεός, Στυμφαλία κλπ.),με δύσκολη πρόσβαση, αρκετούς επισκέπτες κυρίως τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές και με περιστατικά που απαιτούν άμεση και γρήγορη διάγνωση και μεταφορά στο Κέντρο Υγείας.

Επειδή είναι άμεση ανάγκη να παρέμβει το Υπουργείο για την επίλυση των προβλημάτων στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Γκούρας, καθώς αυτή η κατάσταση θέτει σε κίνδυνο την υγειονομική ασφάλεια κατοίκων, παραγωγών, επαγγελματιών και επισκεπτών, σε συνδυασμό με την συνολική υποβάθμιση της περιοχής τα τελευταία χρόνια με το κλείσιμο των τραπεζών, την υπολειτουργία των ΕΛΤΑ, την υποστελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού, κλπ.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός,

  1. Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Γκούρας σε προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, γιατρών, οδηγών, διοικητικών, νοσηλευτών και άλλων, ώστε να καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες της περιοχής;

  2. Πότε θα καλυφθούν οι κενές θέσεις ιατρικού, υγειονομικού και λοιπού προσωπικού στα Κέντρα Υγείας και τις ΤΟΜΥ του Νομού όπως ζητήσαμε και σε πρόσφατη Επίκαιρη Ερώτησή μας στη Βουλή;

Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Γιώργος Ψυχογιός

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn