Να γιατί έχει παρατήσει ο δήμος την παραλία Καλάμια

0
342
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Γράφει σήμερα πρωί-πρωί ο Βασίλης Πανταζής:

Καλημέρα. Καλή Κυριακή.
Καλάμια 8:30 το πρωί. Βλέπετε να υπολείπεται σε κάτι από πασίγνωστες παραλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό;
Ο Γιώργος Ρωμανιάς και ένας φίλος καθηγητής του Μετσόβιου με τους οποίους επισκέφτηκα για καφέ σε διαφορετική ημερομηνία την περιοχή, μου είπαν και οι δύο με θαυμασμό. «Έχετε ένα ακατέργαστο διαμάντι».
Τι λείπει λοιπόν για να γίνει κατεργασμένο αυτό το διαμάντι; Αφενός η ιδέα, το σχέδιο και αφετέρου ο τεχνίτης.
Και δυστυχώς το ρόλο αυτό τον παίζει η δημοτική αρχή. Οπότε ούτε ιδέα ούτε τεχνίτη διαθέτουμε. Και πάλι δυστυχώς οι προοπτικές σε αυτό δεν είναι ευοίωνες.
Παράδειγμα σοβαρό.
Σύμφωνα με το νόμο τα Καλάμια είναι πολυσύχναστη παραλία αφού την επισκέπτονται πάνω από 300 άτομα στο χιλιόμετρο παραλίας. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ναυαγοσώστης και εξοπλισμός.
Γιατί δεν γίνεται αυτό;
Γιατί για να συνεδριάσει η τριμελής επιτροπή (λιμενάρχης, εκπρόσωπος περιφέρειας και εκπρόσωπος δήμου) και να ολοκληρώσει τη διαδικασία, πρέπει να παρίστανται σύμφωνα με το νόμο οπωσδήποτε και οι τρεις.
Σε τέσσερις προσκλήσεις, απουσιάζει χωρίς δικαιολογία ο εκπρόσωπος του δήμου και ο αναπληρωτής του.
Γιατί; Για να γλυτώσει ο «πλούσιος» Δήμος 15-20.000 ευρώ τα οποία θα προσέθεταν αξία στην περιοχή αλλά και θα αποδείκνυαν έναν ελάχιστο σεβασμό στον δημότη.
Ο λιμενάρχης σωστά, προώθησε την υπόθεση στη δικαιοσύνη σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα σε επίσκεψη μου γιαυτό το λόγο στο Λιμεναρχείο.
Οι πολίτες τι πρέπει να κάνουν;

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn