Eπίδομα θέρμανσης 2020: Ανοίγει η πλατφόρμα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

0
54
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για το επίδομα θέρμανσης του 2020, το οποίο θα καταβληθεί για τη φετινή περίοδο σε περισσότερους δικαιούχους. Συγκεκριμένα, επίδομα θέρμανσης δικαιούνται για πρώτη φορά όσοι χρησιμοποιούν φυσικό αέριουγραέριο αλλά και τα νοικοκυριά ορεινών περιοχών, με πληθυσμό έως 2.500 κατοίκους, που καταναλώνουν καυσόξυλα ή pellet.

Μία ακόμα βασική αλλαγή του φετινού επιδόματος θέρμανσης είναι το ότι για πρώτη φορά δεν θα χορηγηθεί με βάση τις «ζώνες» που ίσχυαν τα προηγούμενα έτη, αλλά με βάση τις πραγματικές ανάγκες θέρμανσης της κάθε περιοχής της χώρας (σύμφωνα με μελέτη της ΕΜΥ).

Το επίδομα δικαιούνται φυσικά πρόσωπα για τα ακίνητα που χρησιμοποιούν ως κύρια κατοικία κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης, είτε αυτά μισθώνονται είτε είναι δωρεάν παραχωρούμενα ή ιδιοκατοικούνται, με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια ως εξής:

  • Άγαμοι φορολογούμενοι οι οποίοι κατά το προηγούμενο έτος είχαν ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ και κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 100.000 ευρώ.

  • Έγγαμοι φορολογούμενοι, καθώς και φορολογούμενοι που είναι μέρη συμφώνων συμβίωσης οι οποίοι είχαν ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ και κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας μέχρι 200.000 ευρώ. Το εισοδηματικό όριο των 20.000 ευρώ θα προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο.

  • Μονογονεϊκές οικογένειες με ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι 22.000 ευρώ που κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας μέχρι 200.000 ευρώ. Το εισοδηματικό όριο των 22.000 ευρώ θα προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο μετά το πρώτο.

  • Tο νέο επίδομα θα ξεκινά από τα 80 ευρώ και θα είναι πολύ υψηλότερο φτάνοντας τα 600- 700 ευρώ σε περιοχές με μεγάλες ανάγκες θέρμανσης.

     Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το επίδομα θα δίνεται σε αυτούς οι οποίοι έχουν αγοράσει καύσιμο αξίας τουλάχιστον διπλάσιας αξίας από το επίδομα.

    Έτσι, αν κάποιος έχει επίδομα 200 ευρώ θα πρέπει να αγοράσει καύσιμο με αξία τουλάχιστον 400 ευρώ για να πιστωθεί στο λογαριασμό του.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn