Μπάσκετ: Οριστικό τέλος στα Εθνικά πρωταθλήματα

0
32
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το τέλος των Εθνικών πρωταθλημάτων αποφάσισε η ΕΟΚ, με την πανδημία του κορωναϊού να μην επιτρέπει την συνέχιση του, με την τελευταία ημερομηνία που διεξήχθη αγώνας μπάσκετ να είναι η 8η Μαρτίου. Σε ανακοίνωσή επίσης  ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης επισημοποίησε πως το μπάσκετ θα αργήσει αρκετά.

Έτσι, οι ομάδες των Εθνικών κατηγοριών (Α2, Β’ Εθνική, Γ’ Εθνική, Α1 Γυναικών, Α2 Γυναικών) ενημερώθηκαν ότι η σεζόν ολοκληρώθηκε, και πως το μόνο που απομένει είναι το τι μέλει γενέσθαι με το Πανελλήνιο Εφήβων και Παίδων, και αυτό αφορά τα μόρια κατάταξης. Έτσι, και ανάλογα με τις εξελίξεις αυτό το σενάριο θα ξανά εξεταστεί.

Πλέον, και στον επόμενο χρόνο θα πρέπει να επικυρωθούν οι βαθμολογίες, ώστε να μπούνε οι ομάδες στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Σας γνωρίζουμε ότι με την από 4 Μαΐου 2000 απόφαση του ΔΣ της ΕΟΚ δεν θα συνεχιστεί η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία του COVID-19 και των σχετικών αποφάσεων και οδηγιών της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής της πολιτείας.

Για την διεξαγωγή της τελικής φάσης των πανελληνίων πρωταθλημάτων θα ζητηθεί η θέση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής λαμβάνοντας υπόψη του δικαιώματος εισαγωγής των αθλητών/τριών στα ΑΕΙ.

Το ΔΣ θα επιληφθεί του θέματος της βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων λαμβάνοντας υπόψη και τις θέσεις και τις προτάσεις των σωματείων

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn