Α’ΕΛΜΕ Κορινθίας: Οι εκπαιδευτικοί δεν τρομοκρατούνται – Όλες & όλοι συμμετέχουμε στην απεργία αποχή

0
15
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Protest march by teachers against the new education multi-bill, in Athens, on June 1, 2020 / Πορεία διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών κατά του νέου πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, στην Αθήνα, την 1η Ιουνίου, 2020

Το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας καταγγέλλει τη νέα προσπάθεια τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών με την εγκύκλιο (αρ. πρωτ. 115853/ΓΔ5, 16/9/2021) του Γ.Γ. κου Κόπτση, με την οποία μας απειλεί  ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης ενεργοποιούνται οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες».

        Τέτοιες  πρακτικές  και   εκφράσεις που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές αποτελούν δείγμα πανικού της κυβέρνησης, κορυφαία αυταρχική και αντιδημοκρατική ενέργεια απέναντι στους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν με την εργασία τους το δημόσιο σχολείο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ενέργεια που δεν έχει ίχνος νομικού ερείσματος.

        Η προσφυγή στις απειλές και στους εκβιασμούς αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο των κυβερνώντων. Ωστόσο,  χρόνια τώρα, τέτοιου είδους απειλές εξόργιζαν και δεν τρομοκρατούσαν τον κλάδο των εκπαιδευτικών. Άλλωστε, με απειλές  καμία μεταρρύθμιση στην εκπαίδευση δεν υλοποιήθηκε.

        Δηλώνουμε στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω από την απεργία-αποχή.  Η ηγεσία του ΥΠΑΙΘ θα έχει την ίδια τύχη με τους προκατόχους της, εμείς όμως θα μείνουμε εδώ, στα σχολεία μας, δίπλα στους μαθητές μας, υπερασπιστές των μορφωτικών τους δικαιωμάτων.

Κανένας συνάδελφος δεν είναι μόνος. Όλοι μαζί θα καταργήσουμε στην πράξη τα αντισυνταγματικά μέτρα της κυβέρνησης.

Καλούμε όλους και όλες να δώσουν εκ νέου μαζικά τον αγώνα για την προάσπιση του δημόσιου σχολείου!

Καλούμε όλους και όλες να συμμετέχουν στην απεργία – αποχή,   ενάντια στην υποβάθμιση και κατηγοριοποίηση των σχολείων μας!

  • Απεργία-Αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης της σχολικής μονάδας με βάση την πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε.

(Απολογιστικές εκθέσεις έτους 2020-21 , συγκρότηση ομάδων δράσης και διαδικασίες αξιολόγησης σχολικών μονάδων).

Σε κάθε απόπειρα συνεδρίασης του Συλλόγου Διδασκόντων για την     αξιολόγηση   της σχολικής μονάδας όλοι/ες οι εκπαιδευτικοί καταθέτουμε την       ”ΑΤΟΜΙΚΗ – ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ   ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ         ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ             4692/2020”( έχει ήδη σταλεί στα σχολεία).

Οργανώνουμε ενημερωτικές συσκέψεις για την οργάνωση της απεργίας-αποχής, δια ζώσης και διαδικτυακές ( με τη συμμετοχή και μέλους του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Προασπίζουμε με κάθε τρόπο την δημοκρατική λειτουργία του σχολείου και δεν προχωράμε σε καμιά από τις διαδικασίες που προβλέπει ο Ν.4823/21 για μέντορες, συντονιστές τάξεων κ.ά. που καταργούν αρμοδιότητες του Συλλόγου Διδασκόντων, ενισχύοντας τον ρόλο του Δ/ντή-manager.

Καλούμε την Ο.Λ.Μ.Ε. να κηρύξει νέα απεργία για τις παραπάνω  διαδικασίες του Ν.4823/21 καθώς και για την ατομική αξιολόγηση του   εκπαιδευτικού.

Αγωνιστικός συντονισμός με τα εκπαιδευτικά σωματεία του νομού μας , ΣΕΠΕ, Β΄ΕΛΜΕ Κορινθίας.

Καλούμε την Ο.Λ.Μ.Ε. να προβεί στη σύνταξη επιστολής προς τους γονείς και τους μαθητές στην οποία να εξηγεί τους λόγους απεργίας – αποχής του κλάδου από τις διαδικασίες αξιολόγησης της σχολικής μονάδας.

Οργανώνουμε παραστάσεις διαμαρτυρίας στη ΔΙΔΕ για την άμεση κάλυψη όλων των κενών σε εκπαιδευτικούς  και την ασφαλή λειτουργία των σχολείων: Ναι στη ζωντανή εκπαιδευτική διαδικασία -όχι στην τηλε-“εκπαίδευση” – μέχρι 15 μαθητές/τμήμα – εύρεση και διαμόρφωση αναγκαίων σχολικών χώρων – προσλήψεις εκπαιδευτικών – τακτικά δωρεάν τεστ για όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.

Καλούμε την Ο.Λ.Μ.Ε. να κηρύξει 24ωρη απεργία στα τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη  στη λογική του πολύμορφου αγώνα για την ανατροπή αυτής της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn