Εχει κριθεί υπέρ της Πρωτόπαππα το Λουτράκι

0
60
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στο Λουτράκι το αυτοδιοικητικό τοπίο είναι κατακερματισμένο και ετερόκλητο, παρ όλα αυτά θα πρέπει μέχρι την Κυριακή να αποφασίσει ποιος θα γίνει δήμαρχος.

Η λογική, τα νούμερα αλλά και η κινητικότητα της τοπικής κοινωνίας, δείχνουν με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο, ότι η Μαρία Πρωτοπαππά,, δεν έχει μόνο τον πρώτο λόγο, αλλά έχει πολλά ακόμα υπέρ της.

Ο νυν δήμαρχος κ.Γκιώνης έχει εξαντλήσει τις δεξαμενές ψηφοφόρων του, έχει πιάσει το πολιτικό του ταβάνι  και πλέον δεν μπορεί να περιμένει στηρίγματα από πουθενά και από κανένα.

Είναι απελπιστικά μόνος, έχοντας γύρω του, συνδυασμούς που απαιτητικά έβαλαν μέχρι τώρα το αίτημα της αλλαγής και δεν μπορεί να προσδοκά βοήθειες όσα προσωπικά ανοίγματα και να κάνει.

Ακόμα και αν εκμεταλλευθεί τον αναδυόμενο ναρκισσισμό υποψηφίου, πάλι δεν του είναι αρκετό να βρεί την κρίσιμη εκλογική μάζα, που θα τον πάει στο 51%.

Στα εντελώς αρνητικά του κ.Γκιώνη είναι επίσης το γεγονός ότι εξέλεξε τους ίδιους ακριβώς συμβούλους που έχουν κουράσει πολύ τον κόσμο και οι οποίοι εξαφάνισαν κάθε δυνατότητα ανανέωσης.

Δεν έχει κανένα φρέσκο πρόσωπο να το βγάλει μπροστά για να κερδίσει ψηφοφόρους.

Απεναντίας στην Πρωτοπαππά συγκλίνουν σχεδόν όλοι οι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης αλλά και τα στελέχη τους ατομικά.

Εχει έρθει ώρα για αλλαγή δημοτικής ηγεσίας στο Λουτράκι και αυτό είναι εμφανές παντού.

Το μόνο που έχει να κάνει τις επόμενες ημέρες η κα. Πρωτοπαππά είναι να δημιουργήσει ένα μίνιμουμ πρόγραμμα συνεργασίας με τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης και αυτό να παρουσιάσει την Παρασκευή το βράδυ στην κεντρική ομιλία, ως ένα ισχυρό μνημόνιο ανάπτυξης  για το μέλλον του Λουτρακίου.

Όλα τα άλλα δείχνουν ότι έχουν κριθεί.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn