Τεράστιος Τσιτσιπάς: Κέρδισε 3-2 σετ τον Ναδάλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open

0
152
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μετά από μία απίθανη μάχη που διήρκησε 4 ώρες και 5 λεπτά ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε μια μυθική πρόκριση στον ημιτελικό του Australian Open που διεξάγεται στη Μελβούρνη – Ο Ράφα Ναδάλ, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, προηγήθηκε με 2-0 σετ, αλλά ο εκπληκτικός Τσιτσιπάς επέστρεψε και επικράτησε με 3-2 – Αντίπαλος του στον ημιτελικό της Παρασκευής ο Ρώσος Μεντβέντεφ.

Μέχρι σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης) μετρούσε μόλις μία νίκη εις βάρος του Ράφα Ναδάλ… Ο αριστερόχειρας Ισπανός είχε κερδίσει τις έξι υπόλοιπες αναμετρήσεις τους κι ανάμεσα τους και αυτήν του 2019 όταν και πάλι οι δρόμοι τους είχαν διασταυρωθεί στα προημιτελικά του τουρνουά της Μελβούρνης. Τότε ο Ναδάλ είχε επικρατήσει με 3-0, αλλά σήμερα ο Στέφανος πήρε τη ρεβάνς.

Και το έκανε με τον πλέον απίθανο τρόπο καθώς αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο χάνοντας με σχετική ευκολία τα δύο πρώτα σετ, όχι μόνο δεν πέταξε λευκή πετσέτα, αλλά δείχνοντας απίστευτη ωριμότητα, επανήλθε και σιγά, σιγά απέκτησε αυτός το πάνω χέρι στην αναμέτρηση για να φτάσει τελικά στην απίστευτη ανατροπή και στην πρόκριση.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn