Την απαγόρευση πώλησης βιομηχανικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές ζητά η Ο.Ε.ΕΣ.Π.

0
92
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Επιστολή προς τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Ιωάννη Τσακίρη, απέστειλε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος, ζητώντας του να παρέμβει άμεσα προκειμένου να απαγορευτεί και στις λαϊκές αγορές το δικαίωμα να προμηθεύουν το καταναλωτικό κοινό με διαρκή – βιομηχανικά προϊόντα.

«Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,

Στο πλαίσιο συνεργασίας και διαλόγου με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αλλά και με εσάς προσωπικά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής σοβαρά ζητήματα:

α) Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου να απαγορευτεί και στις λαϊκές αγορές το δικαίωμα να προμηθεύουν το καταναλωτικό κοινό με διαρκή – βιομηχανικά προϊόντα, άλλως δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού από τη στιγμή που τα εξειδικευμένα καταστήματα πώλησης των ίδιων ειδών παραμένουν υποχρεωτικά κλειστά με κρατική εντολή.

β) Επίσης θέλουμε να λάβετε μέριμνα για τους ακόλουθους ΚΑΔ: 45.32, 45.32.1, 45.32.11, 45.32.11.01, 45.32.11.02, 45.32.11.03 καθώς έχουν παραληφθεί- εξαιρεθεί από τη δράση “e-Λιανικό” και αποκλείονται από την δυνατότητα χρηματοδότησης δημιουργίας ή αναβάθμισης ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).

Παρακαλούμε όπως προβείτε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και να μας τις γνωστοποιήσετε, ώστε να διορθωθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση αλλά και για οποιαδήποτε ενέργεια χρειαστεί από την πλευρά μας».

                                          Με εκτίμηση,

                        Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

                   Γεώργιος Βαγενάς Αντώνιος Καλοθέου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn