“ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ!”

0
47
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τελειώνει ένα μελαγχολικό φθινόπωρο και βρίσκει για μια ακόμη φορά τον λαό μας εγκλωβισμένο σε αποφάσεις ηγεσιών που δείχνουν ανίκανες να συγκροτήσουν ένα ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ για την αντιμετώπιση των υγειονομικών και οικονομικών δεινών που σπαράζουν την χώρα.

Θα γίνω πιο συγκεκριμένος:

• Το φθινόπωρο είχαμε την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης και την τιμωρία της ηγετικής ομάδας της. Η μαζική παρουσία όλων σχεδόν των κομματικών εκφάνσεων της πολιτικής μας ζωής ενώπιον του δικαστικού μεγάρου, έδειξε μια ΤΑΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ενάντια στον φασισμό.

Τότε έγραψα επιδεικτικά ότι ο φασισμός δεν νικήθηκε μια και ενδημεί βαθιά μέσα μας και για αυτό χρειάζεται να δώσουμε όλοι μας μάχες αυτοσυνειδησίας, ενσυναίσθησης και δημοκρατίας μήπως και φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ σε μια εποχή έντονης εθνικής και οικονομικής κρίσης.

Και όμως!! Ο πολιτικός διχασμός προκλήθηκε από βίαιη κομματική αντιπαράθεση που διήρκησε μέρες όπου «ακούστηκε» πλήθος απόψεων που κινούνται μεταξύ του εθνικοφασισμού και του σταλινοφασισμού, επιβεβαιώνοντας του λόγου το αληθές.

Ήθελαν απλά να αποδείξουν ποιος είναι πιο δημοκράτης από τον άλλο!!

• Ο εορτασμός της 17 Νοέμβρη προτάθηκε να ανασταλεί λόγω της επικινδυνότητας του συγχρωτισμού και έγινε αποδεκτό από την πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου της χώρας.

Ο διχασμός βγήκε στο προσκήνιο εκκινώντας από το «ενοποιημένο» κομμουνιστικό μετερίζι και η μετέπειτα ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ των δυνάμεων καταστολής «έδωσαν τροφή» για μια άγρια αντιπαράθεση για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΔΟΣΙΑ σε μια χώρα που οι διαχωριστικές ιδεολογικές γραμμές μεταξύ των κομμάτων εξουσίας, είναι από δυσδιάκριτες έως ανύπαρκτες.

Αρκεί να «τρωγόμαστε»…..

• Η «αρρώστια» της κομματοκρατίας στη χώρα μας για άγρα εκλογικής πελατείας, έδωσε τα ρέστα της στην αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωναϊού, διχάζοντας επικίνδυνα τον λαό μας.

Στην καθημερινή σύγκρουση των στελεχών των κομματικών μηχανισμών σε μια αντιπαράθεση όπου το ήθος, η εντιμότητα και η ιστορική μνήμη είναι ανύπαρκτα, εμφαίνεται η χρόνια ανεπάρκεια ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ στον χώρο της υγείας, της παιδείας, των ασφαλιστικών ταμείων, των συγκοινωνιών, των δημόσιων Υπηρεσιών και γενικά όλων των θεσμικών ΔΟΜΩΝ του ελληνικού μεταπρατικού Κράτους.

Δέκα χρόνια «μνημονιακών παρεμβάσεων» των ευρωπαίων «τεχνοκρατών» δεν κατόρθωσαν να εκσυγχρονίσουν την ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ. Γνωρίζουμε πλέον ότι ο στόχος τους δεν ήταν ένας καλόβουλος «εκσυγχρονισμός» αλλά ο ολοκληρωτικός έλεγχος της ελληνικής οικονομίας και του πολιτισμού μας στο αδυσώπητο παιχνίδι της παγκοσμιοποίησης και της ενσωμάτωσης μας σε αυτήν.

Και αφού το πέτυχαν μας «έβγαλαν από τα Μνημόνια» αφήνοντας μας ως παρακαταθήκη το Υπερταμείο και την δέσμευση όλης της δημόσιας περιουσίας της χώρας για εκατό χρόνια, κάτι που δεν συμβαίνει σε καμιά άλλη ελεύθερη χώρα!

Τους ενδιέφερε ο γεωπολιτικός και γεωστρατηγικός ελληνικός χώρος και ΟΧΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Σε αυτήν την πορεία σταδιακής καταρράκωσης της ελληνικής αξιοπρέπειας και εμβάθυνσης της εθνικής μας εξάρτησης έπαιξαν ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ όλα τα κόμματα εξουσίας. Από τον Κ.Σημίτη, τον Κ.Καραμανλή, τον Γ.Παπανδρέου, τον Α.Σαμαρά, τον Α.Τσίπρα, τον Κ.Μητσοτάκη. Οι κυβερνητικές διαφοροποιήσεις τους ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΕΣ και οι εθνικές τους αντιστάσεις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.

Ως εκ τούτου δικαιούμαι να ομιλώ για ένα ενιαίο χώρο εκπροσώπησης της υποτέλειας και εξάρτησης της πατρίδας μας που ελέγχεται και καθοδηγείται, από ξένα κέντρα αποφάσεων. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει την επιλογή των Ελλήνων πολιτών να ανήκουν ιδεοληπτικά ή συναισθηματικά στο άλφα ή βήτα εκ των κομμάτων εξουσίας. Αλλά ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ το μένος, ο φασισμός στο λόγο, η πλειοδοσία σε δήθεν εθνικές ή δημοκρατικές ευαισθησίες.

Η Ελλάδα χρειάζεται ΒΑΘΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ των λαϊκών δυνάμεων της για να αντιμετωπίσει σήμερα την τουρκική προκλητικότητα και τους θανάτους από την πανδημία και έτσι αύριο να ασχοληθεί σοβαρά με την αναγκαία επαναθεμελίωση όλων των κρατικών της δομών ή ότι άλλο μπορεί να καθορίσει ένα αξιοπρεπές μέλλον για όλους μας.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ «ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ» ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ …..

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn