Ούτε ένα ευρώ δεν έλαβαν οι πληγέντες από τον «Γηρυόνη» στους Αγ. Θεοδώρους

0
36
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες κατοίκους, επαγγελματίες και παραγωγούς καθώς και την χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των υποδομών, για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής των Αγίων Θεοδώρων , ζήτησε σήμερα με Ερώτηση που κατέθεσε προς τους αρμόδιους Υπουργούς, ο βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Γ. Ψυχογιός, με τις υπογραφές και των δύο αρμόδιων Τομεαρχών.

Σύμφωνα με την Ερώτηση η κακοκαιρία «Γηρυόνης» τον περασμένο Νοέμβριο άφησε εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια, υποδομές, καλλιέργειες και καταστήματα στους Αγ. Θεοδώρους. Στην άμεση επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, διαπιστώθηκε το εύρος της καταστροφής και η ανάγκη άμεσων επεμβάσεων και αποζημιώσεων.

Ο βουλευτής αναφέρει χαρακτηριστικά πως ένα χρόνο μετά, και παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις και δεσμεύσεις από την πλευρά της κυβέρνησης δια στόματος του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κ. Καραμανλή, κανένα έργο αποκατάστασης δεν έχει χρηματοδοτηθεί προς τον οικείο Δήμο και καμία αποζημίωση δεν έχει καταβληθεί στους δικαιούχους.

Σημειώνει δε, πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε εντάξει, χρηματοδοτήσει και δρομολογήσει σειρά αντιπλημμυρικών έργων σε όλο το Νομό. Μετά τον κυκλώνα «Ζορμπά» το 2018, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ενισχύθηκε με το ποσό των € 5.500.000 από το Υπουργείο Υποδομών, ενώ το Υπουργείο Εσωτερικών προέβη άμεσα στις αποζημιώσεις για νοικοκυριά και οικοσκευές σε όλες τις περιοχές του Νομού που επλήγησαν.

Τονίζει επίσης πως όλα τα έργα αποκατάστασης, αντιπλημμυρικής θωράκισης, κατασκευής αγροτικού και επαρχιακού δικτύου που υλοποιούνται μέχρι και σήμερα στους Αγ. Θεοδώρους είναι από τις χρηματοδοτήσεις για τον «Ζορμπά» και άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία που είχε χορηγήσει η προηγούμενη κυβέρνηση.

Τελειώνοντας επισημαίνει πως δεν έχει προχωρήσει κανένα σχέδιο παρεμβάσεων με συγκεκριμένες μελέτες σε συνεργασία με την Ολυμπία Οδό για την διευθέτηση ρεμάτων, κακοτεχνιών και άλλων προβλημάτων που δημιουργούν συγκέντρωση μεγάλου όγκου νερού και υλικών από την Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών προς την πόλη και τους οικισμούς των Αγ. Θεοδώρων.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn