Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στον δήμο Κορινθίων!

0
224
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Τους πρώτους 21 υποψήφιους για το Δήμο Κορινθίων με την Λαϊκή Συσπείρωση, ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου, η Υποψήφια Δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Κορινθίων, Βιβή Τζέκου.
Οι υποψήφιοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” είναι αγωνιστές του εργατικού κινήματος, των ριζοσπαστικών συσπειρώσεων των βιοπαλαιστών αγροτών και επαγγελματιών, επιστημόνων, των γυναικών, της νεολαίας. Μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια το λαό γιατί δεν υποσχεθήκαμε ποτέ εύκολες λύσεις, δεν είπαμε ποτέ ψέματα και δεν κάναμε ποτέ συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Πρωτοστατήσαμε στους αγώνες για σύγχρονα δικαιώματα, αξιοπρεπή ζωή και δουλειά. Δεσμευόμαστε ότι την επόμενη μέρα των εκλογών θα βρισκόμαστε και πάλι στην πρώτη γραμμή των αγώνων για να απαντήσουμε στην επίθεση που δέχεται η εργατική – λαϊκή οικογένεια.
Η λαϊκή οικογένεια επιβαρύνεται διπλά και τρίδιπλα για την κάλυψη των βασικών της αναγκών, παρόλο που ήδη πληρώνει δυσβάσταχτους φόρους. Υποχρεώνεται να πληρώνει για την υγεία, για την παιδεία και την προσχολική αγωγή, για τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες για τα παιδιά. Τομείς σημαντικοί για τη ζωή του λαού και το περιβάλλον, όπως η διαχείριση απορριμμάτων, προωθούνται ως πεδία επιχειρηματικής κερδοφορίας. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα των εξελίξεων στην περιοχή μας, που ο λαός της Κορίνθου θα καταλήξει να πληρώνει χρυσάφι κάθε τόνο από σκουπίδια στην ΤΕΡΝΑ.
Στο Δήμο Κορίνθου είναι εμφανές το αποτέλεσμα των ιδιωτικοποιήσεων, της ανατροπής των εργασιακών σχέσεων και των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Ο δήμος είναι από τους ελάχιστους που πέταξε στο δρόμο τους συμβασιούχους εργαζόμενους, ενώ οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα κατήγγειλαν πρόσφατα τη μη εφαρμογή των στοιχειωδών μέτρων για την Υγιεινή και την Ασφάλεια.
Όλα τα παραπάνω, αλλά και άλλα πολλά, πρέπει να αποτελέσουν κριτήριο ψήφου για την εργατική – λαϊκή οικογένεια.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” για να απαντήσουμε στην επίθεση που δέχονται τα δικαιώματά μας. Η εκλογή περισσότερων συμβούλων από τη “Λαϊκή Συσπείρωση” θα είναι στήριγμα και δύναμη για το λαό. Σημαίνει ισχυρότερη λαϊκή αντιπολίτευση ενάντια στις πολιτικές που μας ξεζουμίζουν.
Οι πρώτοι υποψήφιοι για το Δήμο Κορίνθου
ΑΚΑΡΕΠΗ ΜΑΡΙΑ – τεχνολόγος τροφίμων, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κορίνθου.
ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ ΤΑΚΗΣ – συνταξιούχος, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ.
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – συνταξιούχος.
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – εργαζόμενος σε βιομηχανία Τύπου – Χάρτου.
ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ – ηλεκτρολόγος – θερμοϋδραυλικός.
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος.
ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΙΠΠΗ – λογίστρια.
ΚΑΛΛΙΡΗ ΧΑΡΑ – συνταξιούχος ΟΤΑ.
ΚΑΝΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ – άνεργη, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κορίνθου.
ΚΑΤΕΜΗΣ ΣΠΥΡΟΣ – συνταξιούχος ΕΛΤΑ.
ΚΟΪΝΗ ΑΣΠΑ – τραπεζοϋπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Κορίνθου.
ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – οικονομολόγος, Ι/Υ.
ΛΥΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – αρχαιολόγος.
ΜΕΤΖΗΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ – ελεύθερος επαγγελματίας.
ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – οικοδόμος.
ΠΑΝΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ – Συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – χημικός μηχανικός, μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ.
ΠΛΕΜΜΕΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ – κοινωνικός λειτουργός, επιστημονικά υπεύθυνος του ξενώνα “Ακεσώ” του ΓΝΚ, μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ – καθηγήτρια.
ΤΣΑΜΑΝΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ – συνταξιούχος αρχιτέκτονας.
ΤΣΑΡΜΠΟΥ ΧΑΡΙΣ – φυσικοθεραπεύτρια, Γενική Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Κορινθίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών».
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn