H ανθρωπότητα νοσεί… το περιβάλλον θεραπεύεται!

0
52
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την ώρα που το παγκόσμιο χωριό αυτοπεριορίζεται, η παραγωγή και η οικονομία επιβραδύνεται, οι άνθρωποι σταματούν να κινούνται, ο πλανήτης ανασαίνει. Κι αυτό καθώς η μείωση των μεταφορών, της ζήτησης για προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και της οικονομικής ανάπτυξης σημαίνει περιορισμένη χρήση ορυκτών καυσίμων με λιγότερους ρύπους και εκπομπές άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Πρώτη φορά όλος ο πλανήτης έχει πατήσει παύση, ο αέρας στις μεγαλουπόλεις έχει καθαρίσει, η θολούρα έχει φύγει, τα κανάλια στη Βενετία έχουν ξεθολώσει, οι τιμές για τα αιωρούμενα σωματίδια έχουν μειωθεί, το διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα επίσης έχει μειωθεί, η ατμοσφαιρική ρύπανση το ίδιο, ο πλανήτης αναπνέει, ο πλανήτης θεραπεύεται.

Ας είναι αυτό λοιπόν ένα μάθημα για όλους εμάς για τη συνέχεια, να μας μείνει κάτι από όλη αυτή την περιπέτεια, να προστατέψουμε τον πλανήτη μας, το σπίτι μας, την αυλή μας, διότι ποιος δεν θέλει να βγαίνει στην αυλή του και να αντικρίζει πρασινάδα, δέντρα, λουλούδια, αυτό είναι ο πλανήτης μας, και ποιος θέλει να βγαίνει στην αυλή του και να υπάρχει μόνο χώμα? αυτό θα συμβεί αν δεν προστατέψουμε τον πλανήτη μας.

Σήμερα γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γης, περισσότερες από 190 χώρες και 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι κάθε χρόνο, στέλνουν το μήνυμα στις κυβερνήσεις και στους συνανθρώπους τους ότι η μάχη υπέρ του περιβάλλοντος είναι αναγκαία, η μάχη υπέρ του περιβάλλοντος είναι μάχη υπέρ του μέλλοντος της Γης. Και του δικού μας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn