Επιτυχημένο το σεμινάριο Ρητορικής των φιλολόγων

0
71
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Επιτυχημένο ήταν το σεμινάριο Ρητορικής παιδείας που έγινε την Παρασκευή στο 4ο γενικό Λύκειο Κορίνθου.

Οι Φιλόλογοι της Κορινθίας αψήφησαν βροχή και κρύο. Σύσσωμοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας πιστοί πάντα στο καθήκον.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την πολύ αγαπητή κυρία Φωτεινή Εγγλέζου για το εξαιρετικό βιωματικό σεμινάριο και τη συναδελφική ζεστή ατμόσφαιρα που ζήσαμε.

Ευχαριστούμε θερμά την οργανωτική επιτροπή των ρητορικών αγώνων και την κυρία Ελένη Βολονάκη για την τιμή της συνεργασίας

Ευχαριστούμε θερμά τη δική μας Συντονίστρα στον νομό πολύ αγαπητή κυρία Βασιλική Αλεξανδράκη για την τιμή να έρθει αποκλειστικά για μας από την Αθήνα, να παρακολουθήσει το σεμινάριό μας και να γνωριστούμε από κοντά.

Ευχαριστούμε την συνάδελφο Φιλόλογο, μέλος του Συνδέσμου μας, Διευθύντρια του 4ου ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, αξιότιμη κυρία Βασιλική Στάθη για τη ζεστή φιλοξενία και την απρόσκοπτη, πέρα από γραφειοκρατικές αγκυλώσεις διεκπεραίωση των διαδικασιών.

Ευχαριστούμε ολόψυχα τους συναδέλφους μας από Δερβένι, Ξυλόκαστρο, Κιάτο, ορεινή Κορινθία, Βέλο, Βραχατι, Ζευγολατιό, Χιλιομόδι για τις αποστάσεις που διένυσαν με αυταπάρνηση, για να παραστούν, όπως πάντα.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους μας από Λέχαιο, Κόρινθο, Λουτράκι. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συναδέλφους μας από τα Ιδιωτικά Σχολεία του Νομού που μας τίμησαν.

Ευχαριστούμε την πρ. Πρόεδρο και νυν Πρόεδρο της Ε.Ε. του Σωματείου Λόγου και Τέχνης «Αλκυονίδες» πολύ αγαπητή μας κυρία Εύη Νάνου Κουβακλή για τη μεγάλη τιμή της παρουσίας της και τη συμβολή της στην βιωματική προσέγγιση του λόγου και της έκφρασης.

Αγαπημένοι μας συνάδελφοι, συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δυνατά! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!
Σημ. Θα ακολουθήσει υλικό και κάλυψη από τον εξαίρετο George KorinthosNews Nastoulis
Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Αντιγόνη Βογιατζή Ζακούρα Σοφία Μπλέτα

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn