Νίκο ΕΣΥ πρέπει τώρα να αποφασίσεις τι είναι καλό για την Κόρινθο!

0
1

Η Κόρινθος έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για μόλις 200 σταυρούς.

Ο Νίκος Σταυρέλης δεν θα είναι ο επόμενος δήμαρχος, παρά την τεράστια υπέρβαση που έκανε σε όλους τους τομείς και το εξαιρετικό ποσοστό που πήρε, σε πείσμα όσων προσπάθησαν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο να τον διαλύσουν.

Η πόλη πλέον πρέπει να αποφασίσει, με καθαρό μυαλό αλλά και με πολύ μνήμη για το ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος, που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα ηγηθεί δύο παρατάξεων για να διοικηθεί ο δήμος και να δημιουργηθεί κανονικότητα.

Τώρα όμως είναι η στιγμή, που ο ΚΥΡΙΟΣ σε όλα του Νίκος Σταυρέλης θα πρέπει να βάλει το χέρι στην καρδιά και να αποφασίσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του, για το μέλλον της πόλης.

Από την απόφαση του και των συνεργατών, θα κριθεί όχι μόνο ποιος θα γίνει δήμαρχος την Κυριακή αλλά και ποια θα είναι η πορεία της Κορίνθου την επόμενη τετραετία.

Είναι μία ιστορική απόφαση ευθύνης απέναντι στην αξιοπρέπεια του λόγου.

Απέναντι στους νέους της πόλης.

Είναι μία απόφαση που ο συνδυασμός Σταυρέλη θα πρέπει να πάρει κάνοντας στην άκρη πικρίες και υπολογισμούς.

Είναι αλήθεια ότι ο Νίκος Σταυρέλης, με την απόλυτα αξιοπρεπή στάση του, ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών και των ελπίδων.

Είναι επίσης αλήθεια ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα είναι ισότιμος συμπαίκτης με τον δήμαρχο και η παράταξη του θα έχει εξίσου σημαντικό ρόλο με την παράταξη του δημάρχου, αφου αναγκαστικά θα συνδιοικήσουν.

Σήμερα δεν χωρούν συναισθηματισμοί και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να επικρατήσει καμία τάση άφεσης αμαρτιών.

Η Πνοή Δημιουργίας, πρέπει συντεταγμένα να αποφασίσει όχι ποιο είναι το λιγότερο κακό αλλά ποιο είναι το ΚΑΛΟ για την Κόρινθο τα επόμενα 4 χρόνια.

Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι τα στελέχη της παράταξης Σταυρέλη θα πάρουν την απόφαση με αίσθημα ευθύνης

Ο νυν δήμαρχος της πόλης, ξέρει καλά ότι αν καταφέρει και διασπάσει επιλεκτικά την παράταξη Σταυρέλη, θα ακυρώσει στην πράξη την όποια απόφαση αυτή πάρει.

Ο κ.Νανόπουλος δεν το ξέρει και συνθέτει νούμερα στο μυαλό του, που δεν…μεταφέρονται.

Ο κόσμος δεν είναι γίδια και δεν καθοδηγείται σε καμία στάνη.

Για να μεταφερθεί το 24% των ψηφοφόρων του Σταυρέλη, χρειάζεται πολύ δουλειά και χρειάζεται πολιτική αιτία.

Και πάλι δυστυχώς Νίκο Σταυρέλη, εσύ πρέπει να κάνεις την υπέρβαση.

Με την αξιοπιστία, την αξιοπρέπεια και την ανιδιοτέλεια που σε διακρίνει πρέπει να βρείς τον τρόπο να υποδείξεις ποιο είναι το καλύτερο για την Κόρινθο την Κυριακή.

Το χειρότερο το ξέρουμε!