Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ | Δεν μπορεί όμως να γυρίσει πίσω…!

0
6
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Για κάθε σκεπτόμενο και ελεύθερο πολίτη είναι αδιανόητο η Πελοπόννησος, να τελεί υπό ομηρία, των κουστουμάτων αξιωματούχων της οδού Πειραιώς.

Αυτών των περίεργων γραφειοκρατών, που σχεδιάζουν την πολιτική τους επιβίωση, αγνοώντας παντελώς, την κοινωνία και τους πολίτες.

Η γραφειοκρατική νομεκλατούρα, της ΝΔ, έχει αποφασίσει για τους Πελοποννήσιους χωρίς αυτούς και καθημερινά εισπράττει το αντίτιμο, του πολιτικού αμοραλισμού.

Ο Πέτρος Τατούλης ήρθε πρώτος την Κυριακή.

Ακαπνοι διαδρομιστές, που έχουν εγκλωβίσει τον Πρόεδρο του κόμματος, στις προσωπικές τους στρατηγικές και μικροσυμφέροντα.

Οι Πελοποννήσιοι, έχουν μνήμη,έχουν κρίση και αδιαφορούν εντελώς για τα αδιέξοδα έχουν περιέλθει με την  επιλογή τους οι διαδρομιστές της Πειραιώς.

Οι πολίτες βλέπουν μπροστά τους έναν κομματικό υποψήφιο (Παναγιώτη Νίκα), ως ένα πολιτικό μοντέλο βγαλμένο απο Ελληνική ταινία του ’60 και ακούν τον πλέον ξύλινο και λαϊκιστικό λόγο.

Ακόμα και όσοι εμπνέονται απο το κομματικό καθήκον, αντιλαμβάνονται ότι το ίδιο τους το κόμμα τους οδηγεί σε ένα απίστευτο πισωγύρισμα, που είναι ανούσιο και συνάμα προβληματικό.

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι η ηττοπάθεια που δείχνουν ακόμα και τα κομματικά στελέχη, που στηρίζουν την επιλογή Νίκα στην Πελοπόννησο.

Είναι και λογικό αλλά και απόλυτα φυσιολογικό.

Απέναντι στον πολιτικά τερματίσαντα, δήμαρχο Καλαμάτας, υπάρχει ένας περιφερειάρχης, με ορατό σχέδιο, αναγνωρίσμο έργο και με μετρήσιμα στοιχεία ανάπτυξης της περιφέρειας σε όλους τους τομείς.

Την ώρα που στην Πειραιώς, καταστρώνονται σχέδια επι χάρτου για την Πελοπόννησο, ο Πέτρος Τατούλης βρίσκεται σε κάθε γωνιά του Μοριά, μιλά απευθείας και αυθεντικά με τους πολίτες, ξέρει τον πόνο και τα όνειρα τους και αυτοί καταλαβαίνουν και νοιώθουν έναν δικό τους άνθρωπο, που είναι δίπλα τους διαχρονικά και όχι μόνο προεκλογικά.

Η επιλογή του λαού, μιλά σε πρώτο πρόσωπο με τον λαό, σε αντίθεση με την επιλογή των μανδαρίνων που αναζητά εναγωνίως κομματικό ακροατήριο για να αναδείξει την μέγιστη ατάκα των “λεφτόδενδρων”, που αποτελεί επωδό.

Υπάρχει στην γαλάζια παράταξη, διχογνωμία ανάμεσα στον λαό και την ηγεσία.

Ο λαός θέλει τον Τατούλη και οι καρεκλοκένταυροι τον εκλεκτό τους.

Επειδή δεν μπορεί να αλλάξει ο λαός, στις 2 Ιουνίου , θα επιβεβαιωθεί απλά ότι όσο και αν σχεδιάζουν την υπόταξη των Πελοποννησίων,  βουλευτές και παρατρεχάμενοι δεν τα καταφέρουν.

Η εποχή που το κόμμα έβαζε ένα “στιλιάρι” και οι ορδές των φανατικών το ανέβαζαν στην εξουσία  έχει παρέλθει οριστικά εδώ και χρόνια.

Οι μόνοι που δεν το έχουν καταλάβει είναι αυτοί που διέσπασαν σε όλη την Ελλάδα την ΝΔ και ιδιαίτερα την Πελοπόννησο.

Αυτό το κόμμα όμως ανήκει στους μυριάδες αγνούς και άδολους πατριώτες που έχουν την ευθύνη να υπερασπιστούν τις αρχές και τις θέσεις του, αλλά πρωτίστως να υπερασπιστούν την κοινωνία, όταν απειλείται η ευημερία και το μέλλον της απο κακές  επιλογές.

Η Πελοπόννησος βρίσκεται σε κίνδυνο.

Κάποιοι επέλεξαν να γυρίσει πίσω…!

Οι πολλοί όμως, οι υγιώς σκεπτόμενοι και ιδιαίτερα οι νέοι που βλέπουνν μπροστά δεν θα το επιτρέψουν αυτό.

Η συστράτευση της κοινωνικής Νέας Δημοκρατίας στον Πέτρο Τατούλη αποτελεί την πλέον ισχυρή ασπίδα προστασίας και αποδείχθηκε την πρώτη Κυριακή.

_Για τις μεγάλες κατακτήσεις των 9 χρόνων στην Πελοπόννησο.

_Για το ίδιο το κόμμα που αποτελεί πάντα την Εθνική λύση.

Η “Νέα Πελοπόννησος”, διασφαλίζει ταυτόχρονα την πορεία εμπρός της Πελοποννήσου αλλά και την νίκη της κοινωνίας…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn