Μανάβης | Ετσι κάνουμε την διαφορά στον δήμο Βέλου-Βόχας

0
85
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΘΕΟΦΑΝΙΑ (ΦΑΙΗ) ΚΟΣΥΦΑΚΗ
Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος δήμου Βέλου-Βόχας:
Με πολύ υπερηφάνεια ο συνδυασμός “Νέα Πνοή”, παρουσιάζει την κα. Φαίη Κοσυφάκη, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο στον δήμο Βέλου-Βόχας.
Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ (ΦΑΙΗ) ΚΟΣΥΦΑΚΗ, είναι Αρχιτέκτων-Μηχανικός πτυχιούχος του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Msc).
Γεννήθηκε και ζεί στο Βέλο.
Ως Αρχιτέκτων-Μηχανικός, είναι μέλος του Τεχνικού γραφείου “Sfera”, που δραστηριοποιείται στην Κόρινθο το οποίο μελετά και κατασκευάζει τεχνικά έργα στην Κορινθία.
Ανήκει στην νέα γενιά επιστημόνων απο τους οποίους ο τόπος μας περιμένει ένα καλύτερο αύριο.
Μία εξαιρετικά σεμνή και δημιουργική επιστήμονας, που χαίρει εκτίμησης στον επιστημονικό κόσμο, αλλά και στην γενέτειρα της, όπως επίσης και η οικογένεια της.
Για την ανακοίνωση της κας. Κοσυφάκη ο Θανάσης Μανάβης δήλωσε:

“Το μέλλον ΞΕΚΙΝΗΣΕ, τίποτα πλέον δεν μπορεί να σταματήσει την Νέα εποχή που ξημερώνει στον δήμο μας Η Φαίη αποτελεί τιμή για εμάς αλλά και φέρνει μαζί της μεγάλες προσδοκίες σε ένα τόπο, που διψά για έργα Πνοής και ανάπτυξη. Εχουμε το όραμα, έχουμε το σχέδιο και έχουμε και τους ανθρώπους να ξαναγράψουμε σωστά αυτή την φορά την νέα ιστορία του δήμου Βέλου-Βόχας.Το μέλλον μας ανήκει. Καλωσόρισες Φαίη στην Νέα Πνοή. Πάμε δυνατά να τα αλλάξουμε ΟΛΑ..” .
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn