Σχολιάζοντας τις κινήσεις των υποψηφίων…!

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σχολιάζει:

Ο Ντίνος Παπαντωνίου

Θέσεις και προθέσεις πρωταγωνιστών

↗️ Πολλοί παρόντες-ενεργοί δημότες στην πρώτη συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Νώντα Κατσούλα. Πρώην αυτοδιοικητικοί, πολλοί νεολαίοι και πολλές τοποθετήσεις. Η αγορά του λόγου άνοιξε, στα ανατολικά της Κορινθίας. Απών από τη συνάντηση ο πρώην δήμαρχος ευρωστίνης Δημήτρης Δούσκας. Δημήτριε υπήρξες ένας εξαιρετικός αυτοδιοικητικός. Η συμβολή σου στην ανανέωση και την επανεκκίνηση του μεγαλύτερου δήμου της Κορινθίας πρέπει να έχει θετικό πρόσημο.

↗️ Τους Αγίους Θεοδώρους επέλεξε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Βασιλείου για την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα. Δεκατρείς δεσμεύσεις ανακοίνωσε ο γιατρός. Μια δέσμευση ή ένα σχέδιο περιμένουμε και από το γιατρό και από τους άλλους υποψηφίους στο Λουτράκι και τους Άγιους Θεοδώρους. Ένα σχέδιο ανάπτυξης για την πόλη των νερών και τα δημοτικά διαμερίσματα. Η ανάπτυξη της οικονομίας ΚΑΖΙΝΟ οδήγησε σε αδιέξοδα και παρακμή.

↗️ Η συμμετοχή στις ημερίδες της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για τη νεολαία και τη γυναίκα,ήταν μεγάλη και αναμενόμενη. Η επιτυχία των συναντήσεων αυτών δεν έχει να κάνει μόνο με τις εισηγήσεις των ομιλητών (τριών),αλλά από τη συμμετοχή στο διάλογο και τις προτάσεις για την ενεργή συμμετοχή της γυναίκας και της νεολαίας στη πολιτική,κοινωνική και οικονομική ζωή του Δήμου. Οι νέοι (νέες) και οι γυναίκες δεν είναι ένα απλό άθροισμα συγκεντρώσεων και ποσοστών. Είναι τα πιο δυναμικά κοινωνικά υποκείμενα ανατροπής και προκοπής σε ένα δήμο.

↗️ Κάποτε τα χρίσματα ήταν το ισχυρότερο όπλο των υποψηφίων. Έχεις βύσμα (κομματικό) παίρνεις χρίσμα. Τα κόμματα των Αθηνών απέτυχαν να επανασχεδιάσουν τον αυτοδιοικητικό χάρτη της Ελλάδος. Το ράβε ξήλωνε, από τον Καποδίστρια μέχρι τον Κλεισθένη, δημιούργησε ακρωτηριασμένες περιφέρειες ,(στη Πελοπόννησο, στη Μακεδονία και στο αιγαίο) και τερατο -γεννήσεις δήμων.

↗️ Στη πόλη του μύθου (Νεμέα),πολλοί και με καλές προθέσεις υποψήφιοι. Στη γη του αγιωργήτικου, μια πρωτοβουλία από τους πρωταγωνιστές με ιδιαίτερο συμβολισμό θα ήταν να σχηματίσουν ένα ενιαίο αυτοδιοικητικό συνδυασμό.Στο ερώτημα ποιος θα είναι πρώτος, η συμμετοχή όλων των πρωταγωνιστών σε μια ανοικτή διαδικασία θα έδινε τη λύση από τα κάτω.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn