Ποιοί…Πως και γιατί γελοιοποιούν την ΝΔ στην Κορινθία..!

0
130
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η προσωπική επιλογή του Παναγιώτη Πιτσάκη, να κατέβει υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη, βάζει πλέον το δάκτυλο στην πληγή, για το κόμμα της ΝΔ στην Κορινθία.
Ποιό κόμμα;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑ για να ακριβολογούμε.
Οι φιλότιμες προσπάθειες της ΝΟΔΕ και καμία αξία δεν έχουν και δεν μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση, που είναι τραγική και γελοιοποιεί το κόμμα που βρίσκετε εν αναμονή της εξουσίας.
Η ΝΔ της Κορινθίας είναι όχι απλά ένα μπάχαλο με ευθύνη της κεντρικής διοίκησης και στελεχών που στην Πειραιώς δουλεύουν συστηματικά εναντίον του Μητσοτάκη, αλλά κάτι πολύ χειρότερο..!

1.Κάποιος Νέζης έχει κάνει μπάχαλο την Κορινθία
Οποιον φερόμενο πολιτευτή της ΝΔ να ρωτήσεις απαντά στερεότυπα ότι μιλά με τον Νέζη και έχει πάρει πράσινο φως..!!! (Ο κ.Νέζης είναι εκ των απορρήτων του Μητσοτάκη).
Οπως καταγγέλουν τοπικά στελέχη στην Περαιώς κάνουν προσωπικές στρατηγικές και έχουν διαλύσει κάθε προσπάθεια που γίνεται στις κομματικές οργανώσεις του νομού.

2. Οι Μητσοτακικοί στην Κορινθία στηρίζουν Τατούλη!
Οι παράγοντες της Κορινθίας που δηλώνουν Μητσοτακικοί στο σύνολο τους σχεδόν στηρίζουν ανοικτά τον Πέτρο Τατούλη και όχι τον Νίκα, παρά την προσωπική επιθυμία του προέδρου της ΝΔ…!

3.Πως κάνει τις επιλογές του ο Παναγιώτης Νίκας;
Ακόμα κανείς δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει τα κριτήρια με τα οποία επιλέγει ο υποψήφιος περιφερειάρχης τα στελέχη του στην Κορινθία. Η νομαρχιακή δεν έχει καμία συμμετοχή σε αυτό και είναι εκτός παιχνιδιού…!

4.Τα ευτράπελα με τις κυρίες της ΝΔ στην Αθήνα
Η κοινή λογική λέει ότι απο τους 50 που θέλουν ντε και καλά να γίνουν βουλευτές και να σώσουν την Κορινθία, εύκολα ένα σοβαρό κόμμα βρίσκει 21 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους πρώτης γραμμής.
Αμ δε..
Την περασμένη εβδομάδα κλήθηκαν στην Αθήνα οι 4 κυρίες που φέρονται ως υποψήφιες. Κυκλοφόρησε ότι στην σύσκεψη που έγινε γέλασε ο κάθε πικραμένος.
Και οι 4 κυρίες δήλωσαν…“ή βουλευτίνες ή τίποτα” και σημειώθηκαν πολλά ευτράπελα, που διασύρουν την ΝΔ, αφού άνοιξαν κινητά και λίγο έλλειψε να πιαστούν απο τα μαλλιά…!

Θα τσαλακώσω το προφίλ μου έλεγε η μία (εδώ γελάνε), δεν θα χαλάσω την εικόνα μου έλεγε η άλλη (αυτή που διαρκώς είναι σε πόζα μοντέλου-εδώ κλαίνε) κλπ…

Μέχρι κι προσωπικά έπεσαν στο τραπέζι…
Και όμως κανείς δεν έβαλε καμία στην θέση της…!

Ετσι γελοιοποιείται η Νέα Δημοκρατία στην Κορινθία…!

5.Τι κάνει ο βουλευτής Χρήστος Δήμας;
Πολλοί στην ΝΔ λένε ότι το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται απο την στιγμή που για να στηρίξει τον Νανόπουλο στην Κόρινθο, όσο τον στήριξε άφησε ολάνοικτη την πόρτα για την επερχόμενη διάλυση.
Η αλήθεια είναι ότι ο κ.Δήμας δεν μπορεί αυτή την στιγμή ή μπορεί και να μην θέλει να διαχειριστεί την κατάσταση που είναι πλέον ανεξέλεγκτη.
Απο την στιγμή που ευθέως ο βουλευτής αμφισβήτησε την στήριξη του κόμματος στον Καλλίρη ή διέρρευσε οτι την αμφισβήτησε, τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει το επερχόμενο.

6. Η τραγωδία του δήμου Κορινθίων
Ο δήμος της Κορίνθου είναι ο καθρέπτης για την τοπική ΝΔ. Εδώ συμβαίνουν πράγματα που είναι τραγέλαφος…
Ο κ.Πνευματικός έχει επιλέξει αντίπαλο τον Βασίλη Νανόπουλο και έξυπνα προωθεί αυτή την τακτική του. Ο Πελοπίδας Καλλίρης, εξάτμισε το χρίσμα της ΝΔ και έτσι έχουμε δύο υποψήφιους δημάρχους, που προσπαθούν να πείσουν τους γαλάζιους ψηφοφόρους ποιός είναι πιο δεξιός και πιο αγαπημένος του κόμματος
Με δεδομένο ότι ο κ.Νανόπουλος αρέσκεται στην πολιτική διχοτόμηση έχει αρχίσει να κερδίζει τον Καλλίρη στο κομμάτι αυτό, που μοιάζει ανήμπορος να αντιδράσει…!
Το κόμμα είναι σε βαθύ ύπνο για τον δήμο της Κορίνθου.

7. Θα τα χάσει ΟΛΑ στην Κορινθία η ΝΔ
Με μαθηματική ακρίβεια η γαλάζια παράταξη, πάει για ολοκληρωτική καταστροφή στην Κορινθία και στις περιφερειακές εκλογές αλλά και στις δημοτικές.
Ενα κόμμα που κινείται χωρίς αρχές και κανόνες, με οργανώσεις που είναι μπλοκαρισμένες, με επιλογές ότι να’ ναι και με τους παράγοντες και τους παραγοντίσκους να κάνουν ο καθένας το δικό του παιχνίδι.
Ολη αυτή η εικόνα μόνο κόμμα εξουσίας δεν δείχνει…
Ενα μεγάλο καφενείο απο τα Μαύρα Λιθάρια μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους που ο καθένας μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει και κάνει το μαγαζί λίμπα όποτε του έρθει…!
Και επειδή ο Λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο Πέτρος Τατούλης τους κάνει πλάκα καθ’ εκάστην…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn