Αυτός ο υποψήφιος φέρνει μεγάλες ανατροπές..!

0
35
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Kάποιοι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί.
Η κουλτούρα τους, οι συμπεριφορές τους, το μεγαλείο των ιδέων αλλά και η καλοσύνη με την οποία αντιμετωπίζουν ακόμα και τα δύσκολα, τους κάνει να ξεχωρίζουν, και να είναι μακριά απο τον μέσο όρο.
Ενας άνθρωπος με σπάνια ψυχικά χαρίσματα και με διαρκή Ανοιξη στην ψυχή του είναι ο Μιχάλης Δόντης.
Φίλος μου 30 και πλέον χρόνια, με μία αδιατάρακτη σχέση, που δεν αντέχει μόνο στον χρόνο αλλά και στα γυρίσματα του.
Στον Σαρωνικό αλλά και στην Κόρινθο, όλοι τον ξέρουν και τον ξεχωρίζουν ως “Τζέρυ”, ένα όνομα που αρέσει και στον ίδιο, απο παιδί.
Μόλις χθες πληροφορήθηκα ότι θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στον δήμο Κορινθίων, με τον Νίκο Σταυρέλη.
Ο Μιχάλης είναι ο άνθρωπος που αυτή την στιγμή η περιοχή έχει ανάγκη περισσότερο απο ποτέ, γιατί είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, μαχητικός, γεμάτος ιδέες και το σημαντικότερο τον συμπαθούν οι πάντες, ακόμα και οι πολύ-πολύ νέοι.
Πιο ώριμος απο ποτέ, μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά την παραλιακή ζώνη, που έχει μείνει στάσιμη και δεν φαίνεται αυτή την στιγμή να έχει και άλλη προοπτική. Δεν είναι τυχαίο ότι την υποψηφιότητα του, την ζήτησαν πολλοί κάτοικοι και παράγοντες της περιοχής, οι οποίοι, εμπιστεύονται τις απεριόριστες δυνατότητες του και ξέρουν, ότι η περιοχή τους θα αποκτήσει μία καθαρή φωνή και θα πάει μπροστά.
Ενα είναι σίγουρο ότι ο Μιχάλης, θα είναι διαρκώς χρήσιμος και απο αυτόν θα ξεκινήσουν καλά πράγματα για την Αλμυρή,τα Λουτρά και το Γαλατάκι.
Δεν είναι μόνο ξεχωριστός αλλα και ένας καλός άνθρωπος, που έχει ειδικό βάρος στην περιοχή και αυτός και η οικογένεια του.
Καλή ειτυχία Τζέρυ….!!!!!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn