Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ζω σε κατάσταση ακραίας φτώχειας

0
110
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε συγκλονιστικές δηλώσεις προέβη η Μαργαρίτα Θεοδωράκη έπειτα από την ανάρτηση που σόκαρε σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη μιλώντας στην εφημερίδα Espresso ανέφερε: «Ο Γολγοθάς μας ξεκίνησε από τον περασμένο Φεβρουάριο. Λόγω της συμπλήρωσης των 95 ετών από τη γέννηση του πατέρα μου, είχαμε κλείσει 45 συναυλίες. Εξαιτίας όμως του κορονοϊού οι συναυλίες αυτές κατέληξαν από 45 σε… 5, από τις οποίες οι τρεις είναι απλήρωτες. Πώς να ζήσουμε; Πώς να δώσω τα χρήματα για τον ΕΝΦΙΑ, για την περίθαλψη του πατέρα μου; Τα πάντα έχουν πέσει στο κεφάλι μου. Μας έκοψαν λοιπόν το ρεύμα, φαγητό δεν έχουμε ούτε για μας ούτε για τα ζώα που περιθάλπω. Αν μας κόψουν και το νερό, δε μου μένει τίποτα άλλο παρά να δέσω μια θηλιά στο λαιμό μου και να πεθάνω».

Η ίδια μάλιστα, επειδή δεν είχε ρεύμα στο σπίτι που διαμένει στο Βραχάτι στον νομό Κορινθίας, χρειάστηκε να φιλοξενηθεί σε σπίτι γειτόνων της, ώστε να αναρτήσει όσα έγραψε στο Facebook.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, σχετικά με το αν έχει αποταθεί στο Υπουργείο Πολιτισμού, η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη απαντά: «Συνέχεια στέλνω επιστολές. Έχω στείλει και στην υπουργό και στη λυρική σκηνή αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό. Μας έχουν γραμμένους στα παλιά τους τα παπούτσια. Το καλοκαίρι το Υπουργείο Πολιτισμού έκανε 270 παραστάσεις. Δε μου έδωσαν ούτε μία συναυλία για να γιορτάσουμε τα 95 χρόνια από τη γέννηση του πατέρα μου. Αντιθέτως, στην Εστουδιαντίνα έδωσαν 14 συναυλίες, γιατί εκεί μεσολάβησαν άλλοι. Εμείς πηγαίνουμε με το σταυρό στο χέρι. Και τα λέω πλέον αλλά έξω απ’ τα δόντια, γιατί σαν κι εμένα είναι και οι άλλοι μουσικοί που πεινάνε. Και όταν λέμε ότι πεινάμε, πίναμε στην κυριολεξία».

Σε ερώτηση για το αν ο πατέρας της, γνωρίζει το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη απαντά: «Ο πατέρας μου πονάει για όσα συμβαίνουν πάνω σε αυτό το θέμα. Φυσικά και γνωρίζει τα πάντα. Κάθε φορά που γράφω μια επιστολή στην κυρία Μενδώνη μου δίνει την άδικη την στέλνω και στον πρωθυπουργό. Έχω στείλει τρεις επιστολές μέχρι σήμερα: Μία τον Μάιο, μία το Σεπτέμβριο και μία τον Οκτώβριο. Και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τους πρότεινα να κάνουμε ακόμα και διαδικτυακή συναυλία προκειμένου να ζήσουμε κι εμείς με κάποιο τρόπο. Δε βρήκα καμία ανταπόκριση», τονίζει σε έντονο ύφος.

Τέλος στην ερώτηση για το τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα; Η ίδια απαντά: «Να πεθάνω. Δεν έχω άλλη επιλογή…».

ΠΗΓΗ: Espresso

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn