Να γιατί το Κιάτο έχει έναν κανονικό ΔΗΜΑΡΧΟ..!

0
129
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο θόρυβος απο την έλευση πόσιμου νερού στο Κιάτο  και ο δήμαρχος της πόλης,”κτύπησε” και μάλιστα με τον ίδιο ηχηρό τρόπο.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος είναι ον πολιτικό και με τις κινήσεις του δείχνει ότι το κατέχει πολύ καλά το άθλημα της πολιτικής και όχι μόνο αυτό αλλά ξέρει και τον τρόπο, να κινείται αθόρυβα και με μία αυτοδιοικητική σεμνότητα, όσο και αν γίνεται προσπάθεια να του χρεώσουν αμετροέπεια.

Χθες μαζί με τον Γιώργο Δέδε, έβαλαν την υπογραφές σε ένα ακόμα σπουδαίο έργο.

Το λιμάνι και την παραλιακή ζώνη του Κιάτου, που ήταν πάντα έργο προτεραιότητας, γιατί δημιουργεί υποδομές και για το εμπόριο και για τον τουρισμό.Εργο με προεκτάσεις, που θα φέρει νέο εισόδημα στην πόλη και τις τοπικές επιχειρήσεις.

Του δημάρχου Κιάτου, του είναι εντελώς αδιάφορο αν τον “κατηγορήσουν”, ότι αβαντάρει τον Κορίνθιο υποψήφιο περιφερειάρχη, γιατί με την υπογραφή Δέδε, μπαίνουν οι μπουλντόζες στο έργο. Και στο κάτω-κάτω γιατί να μην αβαντάρει ένα άνθρωπο, που αποδεικνύεται εξαιρετικός για την πόλη του;

Ο Δέδες το υποσχέθηκε και το έκανε. Τόσο απλό είναι.

Η αυτοδιοικητική σεμνότητα του Σταματόπουλου, φαίνεται στις δηλώσεις που έκανε μετά την υπογραφή των συμβάσεων των έργων και όχι στην φαντασία κάποιων.Εκεί που δεν αυτοαποθεώθηκε αλλά έβαλε το στοίχημα για το επόμενο μεγάλο έργο και δεν προσπάθησε να ισοπεδώσει κανένα.

Ο Σπύρος δεν θα γίνει ποτέ μέλος της νομεκλατούρας του Κιάτου και το ξέρει.

Προσπαθεί να είναι χρήσιμος στους πολίτες, που είναι οι τελικοί αποδέκτες των σημαντικών έργων και όχι να τον καλούν σε δείπνα υποκρισίας και μικροσυμφερόντων…!

Είναι απλά ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn