Η Γωγώ Σαπουντζάκη των νταραβεριτζήδων της Κορινθίας

0
83
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είναι πολύ δύσκολο να γράφεις δημόσια, προσπαθώντας να μεταφέρεις αληθινά γεγονότα, να μην θίξεις σε προσωπικά θέματα ανθρώπους, αλλά και να είσαι αντικειμενικός.
Τα δύο πρώτα είναι πιο εύκολα γιατί αφορούν το προσωπικό σου ήθος, το τρίτο είναι δύσκολο, γιατί με τον ένα ή άλλο τρόπο, παίρνεις θέση στα πράγματα και γράφεις περισσότερο την επιθυμία σου παρά την ωμή πραγματικότητα.
30 και πλέον χρόνια, απο τους 160.000 Κορίνθιους δεν θα βρεθεί ούτε ένας που να πεί ότι έγραψα το παραμικρό που να αφορούσε, την προσωπική του ζωή, την δουλειά του, την οικογένεια του ή τις ιδιαιτερότητες του. Ποτέ.
Δεν θα βρεθεί ούτε ένας.
Κάποιες φορές όμως οφείλω να γράφω και πράγματα που είναι εξώφθαλμα,προκαλούν και διασπείρουν στην κοινωνία αρρωστημένη νοοτροπία, ψευδή και άσχημα σχόλια και διαμορφώνουν ένα άθλιο κλίμα για ανθρώπους, που δεν αξίζουν τέτοια συμπεριφορά.
Δεν γράφω το όνομά τους, γιατί άλλο η κριτική και άλλο η διαπόμπευση, αν και μερικές φορές η διαπόμπευση είναι η μοναδική λύση.
Η Γωγώ Σαπουντζάκη των νταραβεριτζήδων της Κορινθίας
Αν και είναι σε πολύ ώριμη ηλικία ο εκ Δυτικής Κορινθίας ορμώμενος, είναι αλήθεια ότι διατηρείται καλά όπως και η αειθαλής ηθοποιός που εντυπωσιάζει με το νεανικό της παρουσιαστικό. Οσο και να γελά κανείς εντυπωσιάζει νεανίζοντας…
Μην αντιλαμβανόμενος ότι πλέον έχει περάσει η εποχή που πετούσε στα σύννεφα και μαζί με την εποχή και η μπογιά του, προσπαθεί να στήσει πολιτικά νταραβέρια και να είναι μέσα στα πράγματα, ως σημαντικός παίκτης.
Και όλα αυτά που έχουν και την αστεία πλευρά τους, θα μπορούσε κανείς να τα έβλεπε απλά ως φολκλόρ και να έμεινε εκεί.
Ομως όταν γίνεται ο ιδεολογικός καθοδηγητής και ηθικός αυτουργός επιθέσεων εναντίον ανθρώπων που ο ίδιος δεν συμπαθεί και μάλιστα με τρόπο κακοήθη και ισοπεδωτικό, τα πράγματα σοβαρεύουν…!
Και θα σοβαρέψουν ακόμα περισσότερο το επόμενο διάστημα.
Αυτά για την ώρα…!
Γ.Λ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn