Τα πιο αδιάφορα παπούτσια επιστρέφουν στη μόδα

0
140
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αν έπρεπε να χαρακτηρίσει κάποιος τα παπούτσια της «νέας εποχής», αυτά που είναι τώρα στη μόδα και φοριούνται μανιωδώς, το επίθετο που σίγουρα θα απέφευγε,θα ήταν «αδιάφορα».

Ογκώδη αθλητικά με χοντρές σόλες και έντονα χρώματα, ψηλές μπότες που σουρώνουν στον αστράγαλο, φλατ με animal print και αγκράφες και σανδάλια με περίεργα δεσίματα ορίζουν την επικαιρότητα των τάσεων στα άκρα, αποφεύγοντας οτιδήποτε συμβατικό. Το απλό δε μένει πια εδώ.

‘Όμως, επειδή η μόδα είναι γεμάτη αντιθέσεις, ένα νέο παλιό-στυλ παπουτσιών γίνεται ξανά τάση: οι μπαλαρίνες.

Το πιο θετικό στοιχείο τους, είναι ότι είναι βολικές. Και κομψές. Το αρνητικό είναι ότι είναι αδιάφορες. Και ελαφρώς βαρετές. Ενδεχομένως να χρειαζόταν μια τέτοια τάση σαν απάντηση στην υπερβολή των ugly shoes, ενδεχομένως να αποτελούν σωτήρια λύση για όσες δεν τολμούν στη μόδα, αλλά από την άλλη, δεν ήμασταν ακριβώς προετοιμασμένες να τις ανασύρουμε από το χρονοντούλαπο.

Παρ’ όλα αυτά, οι fashionistas τις φορούν ήδη και μάλιστα σε εκδοχές που μας πείθουν- κλασικές μαύρες, θηλυκές μπεζ με μαύρο και φυσικά Chanel. Με Chanel δεν γίνεται να κάνεις λάθος. 

Και επειδή το styling σώζει καταστάσεις (όχι ζωές), οι μπαλαρίνες μπορούν να γίνουν μέρος ενός απόλυτα ενημερωμένου look, αν συνδυαστούν με κομμάτια-κλειδιά: skinny jeans, oversized σακάκι ή ακόμα και αντιανεμικό πανωφόρι αθλητικού τύπου για ένα πιο ιδιαίτερο look.

Δες εδώ τρεις από τις πιο στιλάτες εκδοχές τους. 
Δες το εδώ
Μπαλαρίνες με δέσιμο και ιδιαίτερο σχήμα, Chanel

Δες το εδώ

Γαλάζιες, δερμάτινες μπαλαρίνες, Ballerette, €75.00

Δες το εδώ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn