Μακάρι να είχαμε άλλους 10 τέτοιους στρατηγούς στους δήμους…!

    0
    139
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Ενας αγέρωχος σε όλα του στρατηγός του Ελληνικού στρατού, απο την Στιμάγκα, δίνει πρώτος το σύνθημα της επανεκκίνησης του δήμου Βέλου-Βόχας.

    Αποτελεί τιμή για την τοπική αυτοδιοίκηση να ασχολούνται με αυτή, σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, που ο λαϊκισμός τα ισοπεδώνει όλα, άνθρωποι με το ήθος, την αξιοπρέπεια, τις γνώσεις αλλά και τις δυνάμεις του στρατηγού.

    Ο κ.Γιώργος Μπαλαφούτας, είναι και σήμερα εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό “Νέα Πνοή” του Θανάση Μανάβη και η παρουσία του στα δημοτικά συμβούλια είναι σημείο αναφοράς, για την ποιότητα, την πραότητα και και σωφροσύνη του.

    Οι Στιμαγκιώτες, σέβονται απεριόριστα τον στρατηγό τους και όπως αποδείχθηκε και το 2014 τον στηριζουν μαζικά, γιατί ξέρουν καλά ότι για να πάει μπροστά ο τόπος, χρειάζεται ανθρώπους που ο βίος και η στάση ζωής τους, ξεπερνούν την καθημερινότητα.

    Ο στενός συνεργάτης του Θανάση, πιο ώριμος αυτοδιοικητιά αυτή την φορά είναι πανέτοιμος για την μεγάλη μάχη σε ένα δήμο, που θέλει πολύ δουλειά για να ξανασταθεί στα πόδια του και να είναι χρήσιμος στους πολίτες.

    Μακάρι να είχαμε άλλους 10 τέτοιους στρατηγούς στους δήμους της Κορινθίας.

    Ολα θα ήταν διαφορετικά…!

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn