Οι celebrities βγάζουν από τη ντουλάπα τους το skinny τζιν

0
103
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πρόπερσι ήταν το skinny, πέρυσι ήταν το τζιν σε χαλαρή mommy γραμμή, φέτος έχει έρθει η σειρά για ένα άλλό, διαφορετικό ντένιμ παντελόνι, το οποίο έχει καταφέρει ήδη να εισχωρήσει στις ντουλάπες και τις εμφανίσεις των πιο λαμπερών γυναικών του πλανήτη.

Μία από αυτές, η πανέμορφη Mάργκοτ Ρόμπι, φωτογραφήθηκε πρόσφατα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας το cropped τζιν παντελόνι με τα φαρδιά πατζάκια που ανοίγουν σε γραμμή άλφα και καταλήγουν σαν κοντή καμπάνα στον αστράγαλο, το απόλυτο τρεντ όσο αναφορά της φετινής τάσης στο ντένιμ τον φετινό χειμώνα.

Ειδικά αν επιλέξεις ένα σε ψηλόμεση γραμμή θα δεις τη σιλουέτα σου να μεταμορφώνεται, να στενεύει και να ψηλώνει και φαίνεται πως οι celebrities ξέρουν πολύ καλά τον λόγο που έχουν επενδύσει τόσα πολλά πάνω του αυτή τη σεζόν.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά, αγοράζοντας ένα ακριβό κομμάτι σαν αυτό που έχει συνδυάσει άψογα η Μάργκοτ με λευκή ζακέτα του οίκο Chanel. Η απήχηση του συγκεκριμένου τζιν είναι τόσο μεγάλη που θα βρεις πληθώρα επιλογών στην διαδικυακή αγορά, ενώ αν ψάχνεις τρόπος να το φορέσεις διαφορετικά δεν έχεις πάρα να κάνεις μία βόλτα στις σελίδες του Instagram.

Δες την εμφάνιση της Μάργκοτ Ρόμπι.

Το cropped τζιν παντελόνι με τα φαρδιά πατζάκια που ανοίγουν σε γραμμή άλφα και καταλήγουν σαν κοντή καμπάνα στον αστράγαλο είναι το απόλυτο τρεντ όσο αναφορά της φετινής τάσης στο ντένιμ τον φετινό χειμώνα. 

Δες το εδώ

Tortoise Lucy High Rise Baggy Trouser Jeans $240.00

Δες το εδώ 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn