Τα 8 κομμάτια-υπερατού που οι Ιταλίδες φορούν με τόλμη

0
160
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δεν είναι οι μόνες καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο, ωστόσο οι Ιταλίδες έχουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα: Ισορροπούν με σταθερό βήμα ανάμεσα στην κομψότητα και την τόλμη. Γιατί όπως η κομψότητα απέχει ένα βήμα από τη μονοτονία, έτσι και η τόλμη φλερτάρει με την υπερβολή.

Οι Ιταλίδες λοιπόν, βασισμένες στην ιστορική και ολοζώντανη εγχώρια μόδα τους, στην προσεγμένη σιλουέτα τους και στην αυτοπεποίθησή τους, δεν κάνουν στραβοπατήματα. Και ενώ καθεμία έχει το προσωπικό της στυλ, υπάρχουν κάποια κομμάτια θεμελιώδη για όλες τις ιταλικές γκαρνταρόμπες. Τολμηρά, κομψά και αυθεντικά πολυτελή. Φορώντας τα κερδίζεις αυτομάτως πόντους στο παιχνίδι της μόδας. Φορώντας τα όπως εκείνες, κερδίζεις το στοίχημα.

1. Φτερά. Ξέρουν καλά ότι αυτό το τρεντ, δυνατό φέτος, δίνει vintage πολυτέλεια και μια σχεδόν παραμυθένια ατμόσφαιρα στο ντύσιμό μας.

2. Animal prints. Δεν υπήρχε περίπτωση οι Ιταλίδες να μην αγαπήσουν τα τυπώματα που έχουν συνδεθεί όσο κανένα άλλο με τη σέξι θηλυκότητα.

3. Bold πανωφόρια. Όσο πιο ογκώδη, τόσο το καλύτερο. Αν μάλιστα συνοδεύονται από εντυπωσιακά τυπώματα, ζωηρά χρώματα και διακοσμητικές λεπτομέρειες, τότε είναι το ιδανικό.

4. Κοστούμια. Τα συνδυάζουν με πιο casual αλλά και πιο πολυτελή κομμάτια, όπως ψηλοτάκουνα και μεταξωτά τοπ.

5. Ιλιγγιώδη ψηλοτάκουνα. Εξαίρεση αποτελούν τα flat παπούτσια που συνοδεύονται από υπογραφές όπως Gucci και Bally, ιδιαίτερα αν είναι loafers.

6. Statement γυαλιά ηλίου. Όπως εκείνα που είναι ίσια στο πάνω μέρος, ρετρό και ταυτόχρονα κουλ.

7. Μίνι φούστες. Φοριούνται από Ιταλίδες κάθε ηλικίας, με μοναδική προϋπόθεση τα γραμμωμένα πόδια. Σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνα αλλά ακόμα και sneakers.

8. Logos. Τώρα που η τάση επέστρεψε παντού, γυναίκες από όλο τον κόσμο εμπνέονται από τις Ιταλίδες για να τις φορέσουν όπως πρέπει: ιδανικά, σε ιταλικά αξεσουάρ.

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις.

Δες το εδώ.

Σακάκι κοστουμιού μοντάλ, shop.mango.com, 59,99 €

Δες το εδώ.

Λεοπάρ φούστα, Rixo, www.net-a-porter.com, €270

Δες το εδώ.

Μαντίλι με logo, Gucci, www.matchesfashion.com, €355
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn