Τα ελληνικά κοσμήματα που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου

0
93
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«19 is our 20» λένε οι άνθρωποι του ελληνικού brand Jour που φέτος γίνεται 20 χρόνων. Η νέα συλλογή είναι festive και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «the old new thing», το παλιό-νέο, που όλοι αγαπάμε και ειδικά λατρεύει η μόδα φέτος. Περιλαμβάνει vintage pendants σε πιο μίνιμαλ και μοντέρνα γραμμή, μεγάλους κρίκους αλλά και huggie hoops, αλυσίδες διαφόρων τύπων οι οποίες μπορούν να φορεθούν σκέτες αλλά και σε συνδυασμό για ένα κομψό layering -ένα «μπουκέτο» κοσμημάτων θα ανθίσει στον λαιμό σου.

Περιλαμβάνει vintage pendants σε πιο μίνιμαλ και μοντέρνα γραμμή
Βέργες και macrame bracelets, τα υπερόπλα του κουδουνίσματος συνοδευτικά του τρελού χορού ενός στιλάτου πάρτι.

Βέργες και macrame bracelets, τα υπερόπλα του κουδουνίσματος συνοδευτικά του τρελού χορού ενός στιλάτου πάρτι. Το Jour είναι οικογενειακή επιχείρηση, η οποία λειτουργεί στην Καλλιθέα από το 1999. Τα σχέδια ακολουθούν την εκάστοτε τάση της εποχής αλλά πάντα με τον δικό της χαρακτήρα και τη δική της ταυτότητα.

«Το less is more μας εκφράζει σαν Jour» λένε.
Όσο πιο λιτό και απλό είναι ένα κόσμημα τόσο πιο εντυπωσιακό μπορεί να γίνει.

«Το less is more μας εκφράζει σαν Jour» λένε. Όσο πιο λιτό και απλό είναι ένα κόσμημα τόσο πιο εντυπωσιακό μπορεί να γίνει. Άλλωστε συνδυάζοντας δύο ή και τρία μίνιμαλ κομμάτια μπορούμε να έχουμε ένα ιδανικό mix ‘n’ match αποφεύγοντας την υπερβολή.

*Πλέον, εκτός από την Καλλιθέα, το Jour εξυπηρετεί όποιον θα ήθελε να αποκτήσει ένα δικό του κόσμημα σε όλη την Αθήνα και την Ελλάδα.

Facebook Jour

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn