12.9 C
Corinth
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχική Μοδα Tα 6 απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις

Tα 6 απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις

0
23
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Η πρώτη μέρα του φθινοπώρου μπορεί καιρικά να φτάσει μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, αλλά, όπως πολλές από εσάς έτσι κι εμείς ανυπομονούμε να φορέσουμε τα πρώτα πλεκτά.

Το φθινοπωρινό cocooning μπορεί να γυρίζει έντονα στο μυαλό μας, όπως και οι επιστροφή στις υποχρεώσεις μας και όλα τα to-do, όπως το σχολείο ή το γραφείο.

Δυστυχώς, πρέπει να αποχωριστούμε τα καλοκαιρινά μας αξεσουάρ και μαγιό και την θέση τους να πάρουν όλα τα απαραίτητα για το φθινόπωρο.

Τι θα φορέσουμε όμως τις πρώτες ημέρες, που βασικά αυτό που θέλουμε είναι να αλλάξουμε διάθεση και να μπούμε στο κλίμα; Κομμάτια ελαφριά, πάντα όμως κομψά, που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο με στιλ.

Με την πιο αυστηρή και σοφιστικέ αισθητική τους, συνθέτουν τα πιο chic σύνολα και μας βγάζουν από την δύσκολη θέση, όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε για την επιστροφή στο γραφείο και την καθημερινότητα.

 

 

Tα must have που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της. Πιο ζεστές υφές και σκούρες αποχρώσεις, λεπτομέρειες που κερδίζουν τις εντυπώσεις κυριολεκτικά στα σημεία. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ενημερώσετε την ντουλάπα σας με τα fall essentials.

Aνακαλύψτε τα!

 Πέδιλα με squared toes

By Far

Το καρό blazer

Mango

Bootcut jeans

Paige, Shopbop

Ελαφρύ φόρεμα-ζιβάγκο

Vince

Καουμπόικες μπότες

Αriat, Zappos

Κοσμήματα από φυσικά υλικά

REBECCA DE RAVENEL, Fivestory

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn