Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

0
13
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από το απόγευμα της Τετάρτης 28-11-2018 μέχρι και την Πέμπτη 29-11-2018, δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις βοριάδες, την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά, έχει ως εξής:

Από το απόγευμα της Τετάρτης (28-11-2018) θα πνέουν θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 7 με 8 και από αργά το βράδυ τοπικά 9 μποφόρ στο Θρακικό και το Βόρειο Αιγαίο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και τη νύχτα στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς, που βαθμιαία θα ενταθούν και τη νύχτα θα χιονίσει σε και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης (περίπου πάνω από 500 μέτρα).

Την Πέμπτη (29-11-2018) θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν σε όλη τη χώρα. Στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 9 και πιθανώς τοπικά τα 10 μποφόρ.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, της Κεντρικής και Ανατολικής Πελοποννήσου.

Νωρίς το πρωί θα σημειωθούν χιονοπτώσεις και στα ορεινά της Δυτικής Ελλάδας. Ενδεικτικό υψόμετρο χιονόπτωσης στα Βόρεια πάνω από 300 μέτρα, στα Κεντρικά πάνω από 500 και στα Νότια πάνω από 700 μέτρα. Από αργά το απόγευμα οι χιονοπτώσεις στη Μακεδονία θα εξασθενήσουν.

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα Νότια κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια, που βαθμιαία μέχρι τη νύχτα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα στα Βόρεια Ηπειρωτικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

Στο μεταξύ, σε έγγραφό της η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αναφέρει σχετικά: «Παρακαλούνται οι υπηρεσίες, που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τον αντίστοιχο σχεδιασμό τους».

Επίσης, συνιστάται στους πολίτες να ενημερώνονται για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ισχύει από 28/11/2018 έως και την 29/11/2018 με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις βοριάδες, την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

  1. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (28-11-2018) Α. ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΝΤΑΣΕΩΣ 7 ΜΕ 8 ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΠΙΚΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Β. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΜΕΤΡΑ).

  1. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (29-11-2018)

Α. ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 9 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΠΙΚΑ ΤΑ 10 ΜΠΟΦΟΡ.

Β. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΜΕΤΡΑ, ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΜΕΤΡΑ.

ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

Γ. ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ, ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

Δ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr

Συνιστάται στους πολίτες να ενημερώνονται για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας από έντονα καιρικά φαινόμενα

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn