Tο παλτό του Mango με οικολογικό μαλλί

0
193
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πέρα από τα πρακτικά κομμάτια, το καφέ και το λεοπάρ μια άλλη μεγάλη τάση έρχεται να εγκατασταθεί πιο σταθερά και μακροπρόθεσμα στη μόδα: η βιωσιμότητα.

Oικολογικά υλικά, vegan δέρματα, τεχνικές επεξεργασίας φιλικές στο περιβάλλον έχουν αρχίσει να επικρατούν αναδιαμορφώνοντας το fashion τοπίο δικαιώνοντας τους πρωτοπόρους του «κινήματος»- η Stella McCartney έχει ταυτίσει τον οίκο της με την «eco friendly» φιλοσοφία εδώ και περίπου μια δεκαετία.

Η τάση εξαπλώθηκε και στα high street καταστήματα. To Μango λάνσαρε τη σειρά Commited, με ρούχα που φτιάχνονται από ανακυκλωμένα υλικά και οι fashionistas ανακάλυψαν ήδη το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της: ένα μάξι παλτό στο χρώμα της κρέμας με ιδιαίτερο δέσιμο και oικολογικό μαλλί. 

Ζεστό, μαλακό, ευέλικτο και απίστευτα στιλάτο, το μαγικό παλτό μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους και να ταιριάξει σε κάθε περίσταση- κομψό με γόβες και βραδινό ντύσιμο, casual με τσάντα-ζώνη και sneakers, καθημερινό με τζιν και απλό πουλόβερ. Ένα κομμάτι-δεύτερο δέρμα για το χειμώνα.

Δες το εδώ

Λευκό παλτό από οικολογικό μαλλί, Μango, £179.99

 

 

TAGS
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn