Τα πιο αμφιλεγόμενα παπούτσια της μόδας τελειώνουν…!

0
23
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τα διάσημα παπούτσια Crocs, που άλλοι λατρεύουν και άλλοι μισούν, κατασκευάζονται από το «Croslite», μια ρητίνη κλειστού κυττάρου που μετατρέπεται σε ειδικό αφρό Το τελευταίο της εργοστάσιο στην Ιταλία ανακοίνωσε ότι κλείνει η εταιρία κατασκευής υποδημάτων Crocs.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά το λανσάρισμα του διάσημου παπουτσιού το οποίο άλλοι μίσησαν και άλλοι λάτρεψαν η εταιρία προκαλεί ανησυχία στους υπαλλήλους της και στους πελάτες και «τρελαίνει» τα κοινωνικά δίκτυα.

Πλέον τα Crocs θα θεωρούνται συλλεκτικά

Λίγους μήνες νωρίτερα η crocs έχει κλείσει περισσότερα από 130 καταστήματα λιανικής και ένα εργοστάσιο στο Μεξικό. Η εταιρία θα αντικαταστήσει επίσης την γενική διευθύντρια οικονομικών υπηρεσιών της, ενώ σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλό της η εταιρία θα επικεντρωθεί στις on line πωλήσεις.

Η μόδα τα είχε αγαπήσει. Για παράδειγμα η συλλογή του σχεδιαστή Κρίστοφερ Κέιν, πριν δυο χρόνια

Τα παπούτσια Crocs, κατασκευάζονται από το «Croslite», μια ρητίνη κλειστού κυττάρου που μετατρέπεται σε ειδικό αφρό.

Πριν λίγο καιρό η εταιρία είχε λάβει μεγάλη δημοσιότητα μετά το λανσάρισμα ενός σχεδίου με τακούνι, που ονομαζόταν «Cyprus V Heel» και έγινε παγκόσμιο best seller. Τα υποδήματα Crocs ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή τη δεκαετία του 2000 αλλά οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά τη διάρκεια της ύφεσης, χάνοντας 226 εκατομμύρια δολάρια το 2008 και απολύοντας 2000 υπαλλήλους.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn