Δύο νέες δυνατές υποψηφιότητες Σταυρέλη

0
68

Δύο νέες  Υποψηφιότητες  Δημοτικού Συμβούλου του Συνδυασμού ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,ανακοίνωσε σήμερα ο Νίκος Σταυρέλης.

ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

Γεννήθηκε στη Κόρινθο , όπου και διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του.

-Είναι παντρεμένος με τη γυμνάστρια Φωτούλα Βασιλείου και έχουν ένα γιό , το Γιώργο που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
-Ήταν πολλά χρόνια έμπορος στο κέντρο της Κορίνθου με επιχείρηση ανταλλακτικών γεωργικών μηχανημάτων και στη συνέχεια επιχειρηματίας με καταστήματα εστίασης και διασκέδασης στην Κόρινθο.

-Πλούσια η δράση στα κοινά και ιδιαίτερα στο χώρο του αθλητισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

-Διετέλεσε Γενικός Αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της κραταιάς Κορίνθου στην Α΄ εθνική την περίοδο 1980-82.

-Έφορος επί 10ετία στην ομάδα μπάσκετ του ΚΑΟ Κορίνθου.

-Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος την οκταετία 1990-98 επί δημαρχίας Τάκη Δαλακλείδη και τη τετραετία 2002-2006 επί δημαρχίας Θωμά Θωμαϊδη.

-Έχει διατελέσει Νομαρχιακός σύμβουλος και Αντινομάρχης τη τετραετία 1998-2002 επί Νομάρχη Άγγελου Μανωλάκη.

-Έχει διατελέσει μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής επί προεδρίας Κώστα Φιλιππίδη και δημαρχίας Δαλακλείδη.

-Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ επί δημαρχίας Τάκη Δαλακλείδη και Αλέξανδρου Πνευματικού

-Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΠΑΠ την περίοδο 2014-2017.

Νέα Υποψηφιότητα Δημοτικής Συμβούλου του Συνδυασμού ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΤΖΕΝΗ

-Γεννήθηκα στο Λέχαιο Κορινθίας και είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Σακελλαρίου, με τον οποίο έχουμε τρία παιδιά.

-Είμαι κόρη του Λάκη Παρασκευόπουλου, του οποίου φέρω βαθιά μέσα μου την κληρονομιά του ονόματος.

-Είμαι απόφοιτη της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας, του τμήματος μετεκπαίδευσης δασκάλων του Μαράσλειου Διδασκαλείου Αθηνών, του Ανοικτού Πανεπιστημίου Πάτρας (θερινά τμήματα, με αντικείμενο την Πολλαπλή Νοημοσύνη και το animation) και του ιδιωτικού φορέα alfametono πάνω στα σύγχρονα εκπαιδευτικά συστήματα στην Ευρώπη.

-Κάτοχος πτυχίων στην Αγγλική και στη Γαλλική Γλώσσα.

-Μέλος της ερευνητικής Ομάδας υπό την καθοδήγηση του δρ. Στεφανή, Υπουργού Υγείας και διευθυντή του Επιστημονικού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας για την πρόληψη των εξαρτήσεων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

-Υπήρξα για χρόνια μαθήτρια και αργότερα συνεργάτης της δρ. Μαρίας Φραγκή, καθηγήτριας θεατρολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
-Υπεύθυνη έκδοσης των εκπαιδευτικών περιοδικών «Απόπειρα στην εκπαίδευση» και «Μαρασλειακό βήμα».

-Εχω εκδώσει το βιβλίο «Γραπτή ΄Εκφραση για την Α΄ Δημοτικού», εκδόσεις Σπουδή.

-Υπηρέτησα την ιδιωτική και τη δημόσια εκπαίδευση για 25 χρόνια και ήμουν διευθύντρια στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου απ΄ όπου και συνταξιοδοτήθηκα.

-Μαζί με τον άντρα μου δημιουργήσαμε ένα χώρο μελέτης για παιδιά του δημοτικού και του γυμνασίου, το «Αναγνωστήριο Αλφαβητάριο» στο Λέχαιο, που λειτούργησε για 7 χρόνια.

-Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση όταν γνώρισα το Νίκο Σταυρέλη και διέκρινα την ανθρωπιά, την εντιμότητα και την αίσθηση δικαίου που τον διακρίνει, θεμελιώδη χαρακτηριστικά ενός ηγέτη σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση στα αυτοδιοικητικά θέματα λόγω της μακρόχρονης παρουσίας του .

-Στόχος μου ήταν πάντα η προσφορά στον συνάνθρωπο και στον τόπο μου και το έχω αποδείξει με τη συμμετοχή μου σε συλλόγους του χωριού.

-Σας καλώ να στηρίξετε την «πνοή δημιουργίας» για να φυσήξει ένας άλλος άνεμος στον τόπο μας και όλοι μαζί να προχωρήσουμε στη νέα μετά κρίση εποχή, για να παραδώσουμε στα παιδιά μας με περηφάνεια την κληρονομιά που τους αξίζει