Έφυγε με το κεφάλι ψηλά η Κόρινθος ’06…(0-2)

0
55
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μέχρι εδώ κράτησε το ταξίδι της Κορίνθου 2006 στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, μιας και μετά την παλικαρίσια πρόκριση επί της Καλαμάτας στον πρώτο γύρο (νίκησε στη διαδικασία των πέναλτι το σύνολο του Γιάννη Χριστόπουλου), δεν κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο της… «φουτμπολιγκάτης» Παναχαϊκής, η οποία άξιζε και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σημασία έχει ότι η Κορινθιακή ομάδα έφυγε με το κεφάλι ψηλά.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Οι Πατρινοί έδειξαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης τις διαθέσεις τους και στο 2’ πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Καρατσανάκοφ να νικά τον γκολκίπερ της Κορίνθου από κοντά, μετά από γύρισμα του Αντωνακόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν σε αυτό το μοτίβο και στο 11’, είδαν το σουτ του Πολίμου να περνά ελάχιστα άουτ δεξί δοκάρι των Κορίνθιων. Εννιά λεπτά μετά, το ωραίο σουτ του δραστήριου Καρατσανάκοφ από το σημείο του πέναλτι προσέκρουσε στο δοκάρι του Σκούρτη. Παρά την υπεροχή της, η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα, με το σκορ να παραμένει στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος και στο 51’ το πλασέ του Αντωνακόπουλου μπλόκαρε σταθερά ο Σκούρτης, ενώ στο 58’ οι Αχαιοί έκαναν και το 2-0, με την εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Καρατσανάκοφ. Στο 65’ και έπειτα από φάουλ του Φίλη, ο Τζανέτος έπιασε την κεφαλιά, η οποία πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κουπαταγλή, στην πρώτη καλή στιγμή της Κορίνθου στο ματς.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 72’, το σουτ του Τζανέτου σταμάτησε ο Καπουταγλής, ενώ πέντε λεπτά μετά η κεφαλία του Μωραΐτη πέρασε άουτ.

ΣΚΟΡΕΡ: 2’ 58’ Καρατσανάκοφ

ΚΟΚΚΙΝΗ:

Κόρινθος 06: Σκούρτης, Κοτόφ, Φίλης, Μαγκίνας, Μαυρέλης (63’ Γκουριώτης), Βασιλάρης, Τριμπόνιας, Τσατσόπουλος (46’ Αμπαδιωτάκης), Καμπιώτης, Τζανέτος, Κάπλατζης (75’ Βρενόζι)

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπουταγλής, Πολίμος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Παπατόλιος (65’ Σταυρόπουλος), Πλέγας, Καρατσανάκοφ (72’ Μωραΐτης), Κυνηγόπουλος, Κόλ (54’ Ελευθεριάδης), Αντωνακόπουλος.

Διαιτητής: Ντάουλας  (Δ. Αττικής)

Βοηθοί: Οικονόμου (Δ. Αττικής), Πλάκας (Δ. Αττικής)

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn