Συσπειρώνεται το ΚΙΝΑΛ στις περιφερειακές εκλογές

0
11

Στο ΚΙΝΑΛ της Κορινθίας υπάρχει κινητικότητα. Στην πρόσφατη εκδήλωση για την κοπή της πίτας, η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη έκπληξη και επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει ισχυρή επιστροφή στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μπουντρούκας, σε επίπεδο κομματικό δεν έχει θέματα και τριβές, με αποτέλεσμα να βρίσκει και καλούς υποψήφιους αλλά να στηρίζεται πλήρως και απο τις κομματικές οργανώσεις. Στελέχη της νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ, εκτιμούν ότι θα πιάσει άνετα το πανελλήνιο ποσοστό του κόμματος στην Κορινθία.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο και την παράταξη του αλλά και προβληματίζει τους άλλους υποψηφίους, που περίμεναν να λεηλατήσουν τον χώρο της κεντροαριστεράς. Αυτό δεν θα συμβεί στον πρώτο γύρο, που έχει σημασία.
Η περιφερειακή παράταξη του ΚΙΝΑΛ και στην Κορινθία αλλά και στους άλλους νομούς, αποτελεί σημείο ενότητας για όλες τις τάσεις του Κινήματος, που βοηθούν με κάθε τρόπο τον υποψήφιο περιφερειάρχη.
Να μην ξεχνάμε ότι μπορεί το ΠΑΣΟΚ σήμερα να είναι στο 8% αλλά οι Πασόκοι στην Κορινθία είναι χιλιάδες…!
Η ενότητα που υπάρχει σε περιφερειακό επίπεδο, υπάρχει έντονα και στην Κορινθία, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι άνθρωποι που μπορούν να πάνε στην κάλπη του Πασόκους…!