Δημήτρης Βασιλείου | Δεν υποσχεθήκαμε τίποτα

0
27
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το απόγευμα του Σαββάτου 23/02/2019 ο υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων κ. Δημήτρης Βασιλείου συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Δέλγα Ευάγγελο και Γιαννόπουλο Ιωάννη, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία μελών του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σχίνου «ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ». Από την πλευρά του συλλόγου παρευρέθηκαν οι κ.κ. Δεσύλλας Δημήτριος (πρόεδρος), Παπαδημητράτος Μενέλαος (πρώην πρόεδρος), Αποστολίδης Δημήτριος (έφορος), Χάβελης Ιωάννης (γενικός γραμματέας), Μπερκέτης Πέτρος (μέλος) και Καμίλλος Γρηγόρης (μέλος), στα γραφεία του συλλόγου τους στο Σχίνο.

Ο κ. Βασιλείου, αφού άκουσε τους προβληματισμούς και τα θέματα που απασχολούν τα μέλη του συλλόγου, ξεκίνησε την τοποθέτησή του λέγοντας τα εξής: “Τι καλά που θα ήταν να είχαμε όλο τον χρόνο εκλογές, γιατί μόνο έτσι αυτοί που για ίδιο συμφέρον επιθυμούν την εξουσία θα ήταν εδώ για να σας μιλήσουν και να σας τάξουν…”.

Φυσικά θα μου πείτε, ότι και εγώ τώρα ήρθα εδώ για τα “ψηφαλάκια”. Αλλά θα σας απαντήσω: Όχι! Ήρθα να σας ακούσω, να μάθω, για να μπορώ να είμαι δίπλα σας αν αξιωθώ να γίνω δήμαρχος. Γιατί όπως έχω δεσμευτεί, μια θητεία μου αρκεί για να βάλουμε αυτόν το Δήμο σε μια σειρά, να του δώσουμε ζωή, πνοή, να πάρει τη θέση που του αξίζει και οι κάτοικοι του να ζουν ανθρώπινα και με αξιοπρέπεια. Ειδικά εδώ στο Σχίνο, στα Πίσια είναι τα δημοτικά διαμερίσματα που πρέπει να δοκιμαστούμε. Μισή ώρα από την πόλη του Λουτρακίου και είναι σαν να είμαστε σε μια τόσο άγνωστη περιοχή, όσο και το Θιβέτ. Ήρθε η ώρα να σπάσουμε αυγά και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Πρέπει να κάνουμε κατανοητό σ’ όλους ότι Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων, δεν είναι μόνο η πόλη του Λουτρακίου.

Ποιος νοιάζεται που είναι τα Πίσια, ο Σχίνος, η Μαυρολίμνη, τα Καλύβια, η Αγία Σωτήρα, οι Βαμβακιές και οι Αλκυονίδες ;

Ποιος νοιάζεται αν αυτές οι περιοχές έχουν γιατρό και φάρμακα, δρόμους, πλατείες, πεζοδρόμια, παιδική χαρά;

Ποιος νοιάζεται αν τον χειμώνα είναι σε μια φρικτή απομόνωση; Αν πλημμυρίζουν; Αν δεν έχουν συγκοινωνία;

Ποιος νοιάζεται αν μπορούν να φροντίσουν τα αδέσποτα; Αν οι δρόμοι τους έχουν φως ή αν είναι γεμάτοι τρύπες;

Και εν πάση περιπτώσει γιατί κανείς να νοιάζεται όταν δεν έχει εκλογές;

Γιατί να νοιάζονται, αφού σε αυτά τα μέρη κάνεις δεν ενδιαφέρεται για το τι γίνεται, είναι βλέπετε πολύ έξω από το κέντρο, έχουν λίγους ψήφους.

Κι άλλα πολλά μπορούμε να πούμε, από αυτά που μάθαμε, αφού μας τα είπαν.

Εμείς τεντώσαμε τα αυτιά μας και αφουγκραστήκαμε τις αγωνίες τους.

Όταν μας έσφιξαν το χέρι, πριν φύγουμε, αυτό που νοιώσαμε ήταν ότι αυτό είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται.

Να σφίξουν το χέρι ενός ανθρώπου, που δεν χρειάζεται την πολιτική αλλά τον χρειάζεται η πολιτική.

Δεν υποσχεθήκαμε τίποτα για να πάρουμε “ψηφαλάκια” – άσε που δεν τα δίνουν κι εύκολα- αλλά δώσαμε το λόγο μας ότι θα είμαστε δίπλα τους και θα ξανανταμώσουμε, θα σμίξουμε ξανά, γιατί αυτός ο τόπος μας χρειάζεται όλους, από όποιο μετερίζι μπορεί ο καθένας, ενωμένους για να φυτρώσει ξανά η ελπίδα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn