Αργολίδα | Ξεκίνησαν οι αγροτικές κινητοποιήσεις

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησε σήμερα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας στις 12 το μεσημέρι στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, με βασικά αιτήματα την μείωση του κόστους παραγωγής και την αύξηση του αγροτικού εισοδήματος.

Αγρότες με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα παρατάχθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας μπροστά από το κτίριο της Π.Ε. Αργολίδας όπου φώναξαν συνθήματα με τα αιτήματα τους.

Σε ανακοίνωση του ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας αναφέρει:

“Οι χαμηλές και «ανοιχτές» τιμές παραγωγού στο σύνολο των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων που διαμορφώνουν οι εμποροβιομήχανοι, η μεγάλη ακρίβεια στα αγροτικά μέσα και εφόδια που επιβάλλουν τα μονοπώλια και το ίδιο το κράτος με τον υψηλό ΦΠΑ, οι περικοπές στις επιδοτήσεις – ενισχύσεις οι οποίες με κάθε νέα ΚΑΠ της ΕΕ γίνονται όλο και μεγαλύτερες, η άρνηση του ΕΛΓΑ να αποζημιώσει στο σύνολό τους τις καταστροφές στην παραγωγή από την κακοκαιρία και τις φυτικές και ζωικές νόσους, η υψηλή φορολογία, οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές και τα «ειδικά» χαράτσια, μαζί όλα τα άλλα αντιλαϊκά μέτρα που πήραν οι κυβερνήσεις στο πλαίσιο των μνημονίων και της γενικότερης αντιλαϊκής πολιτικής τους, έχουν αποδεκατίσει το εισόδημα των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων, δυσκολεύοντας αφάνταστα τη ζωή μας στα χωριά.

Απέναντι μας βρίσκονται και αυτή τη φορά η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα που στηρίζουν την ΚΑΠ, ψηφίζουν και υλοποιούν τα μνημόνια, οι μεγαλέμποροι, οι μονοπωλιακοί όμιλοι και οι τραπεζίτες που εκμεταλλεύονται τον κόπο μας, εξασφαλίζοντας τεράστια κέρδη, οι μεγαλοαγρότες-επιχειρηματίες που καιροφυλακτούν ν’ αρπάξουν τη γη και το βιός μας.

Όλοι αυτοί δηλαδή που μας οδηγούν στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Όσα κερδίσαμε με τους αγώνες μας το 2016, αφορολόγητο, ακατάσχετο, ΦΠΑ κ.ά., δείχνουν τη δύναμη που έχουμε στα χέρια μας οι αγρότες, ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Μόνο με τον οργανωμένο αγροτικό κίνημα και τον πανελλαδικό συντονισμό, τον αγώνα, μπορεί να έχουμε αποτέλεσμα. Γι αυτό και τον φοβούνται και προσπαθούν να τον διασπάσουν.

Όλοι οι αγρότες στη χώρα μας έχουμε κοινό αντίπαλο και κοινό συμφέρον. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί! Αν αισθανθούν πίεση θα κερδίσουμε!

Αγωνιστικά στο πλευρό μας θέλουμε να είναι ξανά οι σύμμαχοί μας, εργαζόμενοι, μικροί ΕΒΕ και τα άλλα λαϊκά στρώματα, καθώς έχουμε κοινά προβλήματα, κοινά αιτήματα, κοινούς στόχους.

Τα βασικά αιτήματα – διεκδικήσεις είναι τα εξής:

  • Κατώτερες εγγυημένες τιμές για τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα, που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν εισόδημα για επιβίωση και συνέχιση της αγροτικής δραστηριότητας. Άμεση πληρωμή των αγροτικών προϊόντων κατά την παράδοσή τους, να σταματήσει το αίσχος των «ανοιχτών τιμών». Φτηνά προϊόντα για τις λαϊκές ανάγκες.
  • Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος λόγω των πολύ χαμηλών τιμών παραγωγού των προϊόντων και των ζημιών στην παραγωγή, για τις οποίες δεν φέρουν ευθύνη οι παραγωγοί.
  • Μείωση του κόστους παραγωγής, με αφορολόγητο πετρέλαιο, μείωση της τιμής του αγροτικού ρεύματος κατά 50%, κατάργηση του ΦΠΑ σε αγροτικά μέσα και εφόδια, ζωοτροφές, τρόφιμα, είδη λαϊκής κατανάλωσης και υπηρεσίες, κατάργηση των χαρατσιών.
  • Να μην ισχύσουν οι περικοπές στις επιδοτήσεις – ενισχύσεις, κατάργηση όλων των άμεσων και έμμεσων περιορισμών της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής που επιβάλλει η νέα ΚΑΠ της ΕΕ, σύνδεση των ενισχύσεων με την παραγωγή, το ζωικό κεφάλαιο.
  • Κατάργηση του αντιασφαλιστικού νόμου, συντάξεις αξιοπρέπειας στα 60 χρόνια για τους αγρότες και στα 55 για τις αγρότισσες, αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία – Πρόνοια.
  • Να αυξηθεί στα 12.000 ευρώ, συν 3.000 ευρώ για κάθε παιδί, το ετήσιο ακατάσχετο χρηματικό όριο στα βιβλιάρια των μικρομεσαίων αγροτών.
  • Να μη μειωθεί το αφορολόγητο όριο που κατέκτησαν οι αγρότες στα μπλόκα. Αφορολόγητο ατομικό εισόδημα 12.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί, φορολογία σε κάθε πραγματικό εισόδημα, κατάργηση των τεκμηρίων.
  • Καμιά κατάσχεση και πλειστηριασμός πρώτης, δεύτερης κατοικίας ή χωραφιού, από δάνεια που βρίσκονται στο «κόκκινο», συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ.
  • ΕΛΓΑ κρατικός φορέας που θα καλύπτει και θα αποζημιώνει στο 100% τις ζημιές απ’ όλες τις αιτίες καταστροφής σε φυτική, ζωική παραγωγή και πάγιο κεφάλαιο, χωρίς καθυστερήσεις.
  • Να παρθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα οργάνωσης της δακοκτονίας από την κυβέρνηση και την Περιφέρεια.
  • Να σταματήσουν τα «αγροτοδικεία» και η ποινικοποίηση των αγώνων, που αποσκοπούν στην τρομοκράτηση των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων ώστε να πάψουν ν’ αγωνίζονται για τα δίκαια και ζωτικά αιτήματά τους, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.
  • Να προχωρήσουν τα έργα αγροτικής υποδομής του νερού του Αναβάλλου, να αποκατασταθεί άμεσα το αγροτικό οδικό δίκτυο που καταστράφηκε από τις πρόσφατες πλημμύρες.

πηγή: www.argolikeseidhseis.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn