Εκλογές | Δίνουν ραντεβού στον δεύτερο γύρο…!

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πριν ένα μήνα έγραψα ότι η μάχη στην Κόρινθο, θα εξελιχθεί σε μονομαχία Σταυρέλη-Καλλίρη. Δέχθηκα επικρίσεις γιατί τότε δεν είχε ανακοινώσει ο Καλλίρης και φαινόταν αδύνατο…
Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά και όσο περνούν οι μέρες αυτό παγιώνεται ως αντίληψη ακόμα και σε όσους δεν ασχολούνται με τα δημοτικά.
Ο Νίκος Σταυρέλης, έχει ήδη μία ισχυρή ομάδα στελεχών, που έχει άμεση κοινωνική παρουσία και δύναμη, η οποία συμπληρώνεται με σωστές επιλογές και ενισχύεται σε κρίσιμες κοινωνικές ομάδες.
Ο Πελοπίδας Καλλίρης, υποβάλοντας στο μαρτύριο της σταγόνας τους αντιπάλους του, ανακοινώνει κάθε μέρα και ένα γνωστό στέλεχος, στοχεύοντας σε πρώτη φάση να πάρει το πολιτικό κλίμα και απο Τρίτη θα αρχίσει να επεκτείνεται.
Είναι ξεκάθαρο, ότι ο Σταυρέλης, έχει κύριο στόχο τον κ.Πνευματικό, αφαιρώντας του διαρκώς ζωτικό χώρο απο μία μεγάλη πρώην παράταξη, που περιελάμβανε και φιλελεύθερο ακροατήριο.
Ο Καλλίρης στο πρώτο στάδιο της δικής του μάχης θέλει να αποκόψει τον κ.Νανόπουλο, απο τον χώρο της ΝΔ και το καταφέρνει με τα στελέχη που ανακοινώνουν και τα οποία έχουν θέσεις στον τοπικό κομματικό μηχανισμό, δίνοντας καθαρά το μήνυμα…”με ποιόν είναι το κόμμα”.
Σε κάθε περίπτωση και Σταυρέλης και Καλλίρης έχουν ισχυρές και δομημένες ομάδες, που λειτουργούν πολιτικά και με στρατηγική σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, που κινούνται με το ένστικτο και χωρίς στρατηγική.
Δεν είναι δύσκολο να το δείς αυτό στην κοινωνία, η οποία έχει αρχίσει και παίρνει θέση απέναντι στους υποψηφίους.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn