Οι πολιτευόμενοι της ΝΔ στηρίζουν Νίκα ή Τατούλη;;;;

0
26
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Απο τους 50 που θέλουν να μπούν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία, το πολύ δύο θα επιλεγούν τελικά στις προσεχείς εκλογές.

Οι υπόλοιποι θα βρεθούν θυμωμένοι…σε άλλες πολιτείες…

Ηδη οι πολιτικάντηδες πατούν σε δύο βάρκες και σχεδόν κανένας δεν βγαίνει να στηρίξει ουσιαστικά τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ στην Πελοπόννησο, κλείνοντας το μάτι στους  φίλους του Τατούλη.

Ενώ σκοτώνονται να πάνε σε γάμους και χαρές με το ζόρι, πηγαίνουν στις συγκεντρώσεις Νίκα και κάθονται…προς τα πίσω, για να μην τους δεί και κανένα μάτι…!

Αυτά έχουν φτάσει στην ηγεσία του κόμματος, που άρχισε να καταγράφει τις συμπεριφορές των υποψηφίων…για υποψηφιότητα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις θεαματικές, για όσους αυτή την στιγμή, που είναι κρίσιμη για την ΝΔ, επιδεικνύουν αντικομματική συμπεριφορά.

Τα τελευταία 30 χρόνια στην Κορινθία, δεν έχει υπάρξει ανάλογο τέτοιο φαινόμενο ακόμα και την εποχή, που είχε αξία η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο ενός μεγάλου κόμματος.

Το μόνο που ενδιαφέρει, τους ανακηρυχθέντες εθνοπατέρες και εθνομητέρες είναι ο εαυτός τους και το κόμμα απλά το όχημα για να τον αποθεώσουν….!

Ετσι η ηγεσία της ΝΔ έχει θέσει ως προαπαιτούμενο για την συμμετοχή κάποιου στο ψηφοδέλτιο την ενεργή παρουσία και δράση του στις περιφερειακές εκλογές…

Θα αρχίσουν δηλαδή να κόβονται..οι “έξυπνοι”, που το παίζουν και με τον Χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα…!

Απόψε στο Ξυλόκαστρο, υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λέει η πηγή μας….!

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn