Παρουσίασε την Πελοποννησιακή συμμαχία ο Μπουντρούκας

0
34
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Η ανάπτυξη στην πράξη θα επέλθει μέσω της συνεργασίας, συνέργειας και συμμαχίας».

Αυτό, δήλωσε σήμερα, απ’ την Τρίπολη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.

Σε εκδήλωση παρουσίασης του σήματος και του λογότυπου της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» (στηρίζεται απ’ το Κίνημα Αλλαγής), ο κ. Μπουντρούκας, ισχυρίστηκε ότι η παρούσα περιφερειακή αρχή δεν υλοποίησε κάποιο έργο, παρά μόνο κάποιες εξαγγελίες.

«Ότι είχε να δώσει το έδωσε η περιφερειακή αρχή», τόνισε με έμφαση ο κ. Μπουντρούκας.

Και συνέχισε:

«Η περιφέρεια Πελοποννήσου, χρειάζεται ένα νέο σχέδιο. Ένα σχέδιο με διαφάνεια, με συνέπεια και με αποτελεσματικότητα. Επιθυμώ να γίνει χρήσιμος και ουσιαστικός». Ο κ. Μπουντρούκας, φάνηκε αισιόδοξος για πρόκριση του συνδυασμού του στον επόμενο γύρο των εκλογών, ώστε αμέσως μετά, να υπάρξουν προγραμματικές συμφωνίες και συνθέσεις, έτσι όπως άλλωστε επιβάλλει ο Κλεισθένης.

Τέλος, ο κ. Μπουντρούκας, μίλησε και για «ενότητα του νησιού του Πέλοπα». Δήλωσε υπέρμαχος σε γεωγραφική, διοικητική, οικονομική, εμπορική, πολιτιστική και τουριστική ενοποίηση της Πελοποννήσου.

Το αρχικό κείμενο της εισήγησής του, είχε ως εξής

«ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ-ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ

Το σύμβολό μας αποτυπώνει τη θέλησή μας να εργαστούμε συλλογικά, ενωτικά και συνθετικά, χέρι-χέρι, με περιφερειακή συνείδηση, για να κάνουμε το όραμά μας πράξη. Να γίνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρότυπο ανάπτυξης. Θέλουμε-Ξέρουμε-Μπορούμε με πρωτοπόρο το δημιουργικό και παραγωγικό λαό της Πελοποννήσου να αξιοποιήσουμε τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και να αλλάξουμε σελίδα.

Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΣ

Η Πελοπόννησος στα αρχαία χρόνια κατάφερε, έστω και μια φορά, να ενωθεί κάτω από την «Πελοποννησιακή Συμμαχία». Σήμερα που η Πελοπόννησος είναι τριχοτομημένη με δυο νομούς να ανήκουν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ένα μεγάλο μέρος της Αργολίδας να ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής οραματιζόμαστε και αγωνιζόμαστε για την ενότητα του νησιού του Πέλοπα. Μια νέα Πελοποννησιακή Συμμαχία μπορεί και να ενώσει και να βγάλει την Πελοπόννησο έξω από τα σημερινά αδιέξοδα. Η «Πελοποννησιακή Συμμαχία» με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα σε αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστεί. Μαζί με τον πελοποννησιακό λαό, αφού δικών του διεργασιών είναι η «Πελοποννησιακή Συμμαχία» θα δώσουμε τον αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας. Να λειτουργήσουν οι τοπικοί, θεσμοί, να έρθουν επενδύσεις, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, να σταματήσει η νέα γενιά να εγκαταλείπει την Πελοπόννησο.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Την πολιτική δεν την βλέπουμε ως επάγγελμα αλλά ως προσφορά στον τόπο μας, στην πατρίδα μας. Στηριζόμαστε στις δημιουργικές πελοποννησιακές δυνάμεις του λαού μας και στα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn