Μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι ο Αλέκος Πνευματικός;;;;

    0
    109
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Περίπου 150 ημέρες μας χωρίζουν απο τις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν στις 25 Μαϊου.
    Το κύριο βάρος της πολιτικής αντιπαράθεσης, θα πέσει στην πρωτεύουσα του νομού, στην οποία 4 πρόσωπα, θα διεκδικήσουν τον δήμο, με τις ίδιες σχεδόν πιθανότητες όλοι.
    Ο επί 13 χρόνια δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Πνευματικός, για να μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά και να ξαναγίνει δήμαρχος, πρέπει μέσα σε ένα τόσο σύντομα χρονικό διάστημα να μπορέσει να γυρίσει ένα κλίμα, που είναι εναντίον του αυτή την στιγμή.
    Σαφώς κρατά δυνάμεις στην κοινωνία και όσο διαχειρίζεται την δημοτική εξουσία, θα μπορέσει μεγάλο τμήμα των δυνάμεων να το πάει μέχρι την κάλπη, αλλά δεν του φτάνει αυτό.
    Είναι πολλά χρόνια πλέον δήμαρχος, έχει μεγάλες απώλειες σημαντικών ανθρώπων που ήταν ανάχωμα τα προηγούμενα χρόνια και δεν είναι καθόλου εύκολο να τους αναπληρώσει.
    Δυνητικά θα μπορούσε να παίξει το χαρτί της ανανέωσης των ανθρώπων του , για να ξανακερδίσει χρόνο και έδαφος.
    Ομως το πρόβλημα δεν είναι οι νέοι υποψήφιοι αλλά οι παλιοί, που είναι ταυτισμένοι, με τον παλαιοπαραγοντισμό,τις προσωπικές πορείες τους και όχι μόνο…
    Οι πολίτες του χρεώνουν “αυλή” που αυτό δεν μπορεί εύκολα να αλλάξει και επίσης του χρεώνουν προσωπικές συμπεριφορές, που τους θύμωσαν,τους προκάλεσαν, τους έβαλαν απέναντι του.
    Είναι καθαρό, ότι για πρώτη φορά στην νέα του επικοινωνιακή στρατηγική, γίνεται προσπάθεια, να βγεί προς τα έξω ένας δήμαρχος,γλυκομίλητος, σοβαρός, μετρημένος, χαμογελαστός και με αποδεδειγμένη απόδοση..!!!!
    Καμία σχέση με το προφίλ του κ.Πνευματικού δηλαδή.
    Προφανώς όποιος το σχεδιάσε δεν έχει ιστορική μνήμη.
    Ο κ.Πνευματικός απο το 2000 και μετά είχε μία πολύ σταθερή επιρροή και δύναμη, στα λαϊκά στρώματα, που του αναγνώριζαν, δύναμη, τσαμπουκά και αποτελεσματικότητα.
    Τα πολύ γνωστά σε όλους επιφωνήματα, “Δημαρχάρα”, “Αλεκάρα” και άλλα τέτοια πλέον πρέπει να αντικατασταθούν απο το “κύριε Αλέκο” η και το “κύριε δήμαρχε”….
    Επειδή όμως ο γκέκας δεν γίνεται Λάσι (δική μου παροιμία), αυτό δεν μπορεί να συμβεί…
    Ακόμα και όταν δεν τους άρεσαν οι συμπεριφορές του, τον στήριζαν γιατί τους ενέπνεε ηρωϊκους συμβολισμούς, σε μία πόλη με παράδοση σε δημάρχους με έναν έμφυτο κοινωνικό “τσαμπουκά”..!
    Αυτή την στιγμή ο κ.Πνευματικός έχει χάσει τα ερείσματα του στα λαϊκά στρώματα ή δεν έχει καταφέρει να τα προσεγγίσει όπως παλαιότερα,για να μην τον αδικήσω.
    Τα είχε χάσει απο το 2014 για όσους μπορούν να καταλάβουν, πως ο Νανόπουλος με συνδυασμό ανάγκης έχασε μόλις για 25 ψήφους.
    Απο το 2000 και μετά κέρδιζε τις εκλογές γιατί κρατούσε δυναμικά τα λαϊκά στρώματα και είχε τους επιστήμονες και επιχειρηματίες που του συμπλήρωναν το κρίσιμο ποσοστό.
    Σήμερα οι επιστήμονες αυτοί που το κοινωνικό τους στάτους είναι ψηλά στην πόλη δεν είναι μαζί του.
    Πολλοί στηρίζουν τον Σταυρέλη και άλλοι τον Καλλίρη.
    Καμία καμπάνια δεν θα τους φέρει πίσω.
    Το ίδιο συμβαίνει και με τους περισσότερους επιχειρηματίες, οι οποίοι στηρίζουν ανοικτά εδώ και καιρό τον Καλλίρη.
    Μπορεί να το αλλάξει το παιχνίδι;
    Ολα τα παιχνίδια γυρίζουν…
    Αν βρεθεί η έμπνευση, η φαντασία αλλά και οι “παίκτες”…που με προσωπικές ενέργειες, θα πάρουν πάνω τους τον εκλογικό αγώνα.
    Και αν “εξαφανιστούν” κάποια πρόσωπα-κόκκινα πανιά μέχρι τις εκλογές…
    Αυτό όμως είναι και το άλυτο μέχρι στιγμής πρόβλημα….!

    Και δεν φαίνεται να λυθεί….

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn