Πώς να φορέσεις σωστά το κλιπ γραβάτας

0
104
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μέχρι πριν από μια δεκαετία δεν αποτελούσε παρά ένα απομεινάρι μιας παλιάς, περασμένης εποχής -της εποχής εκείνης που οι άντρες (εντελώς ενδεικτικά) δεν έβγαιναν ποτέ από το σπίτι τους χωρίς καπέλο ή ποσέτ και που μπορούσαν να διακρίνουν τις διαφορές μεταξύ ενός ζευγαριου Oxfords κι ενός ζευγαριού Derbies με κλειστά μάτια…

Ωστόσο, όπως έχουμε πει ξανά και ξανά, η μόδα κάνει κύκλους -κάτι που κάνει την επιστροφή του συγκεκριμένου αξεσουάρ στο προσκήνιο να φαντάζει αν όχι απόλυτα φυσιολογική, τότε τουλάχιστον αναμενόμενη.

Με αυτό το δεδομένο, λοιπόν, ιδού τρία πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις ώστε να το φορέσεις σωστά:

> Διάλεξε το κλιπ ανάλογα με τη γραβάτα που σκοπεύεις να φορέσεις, λαμβάνοντας υπόψη το πάχος αλλά και το χρώμα αυτής. Σε γενικές γραμμές, τα ασημένια κλιπ είναι πιο εύκολο να συνδυαστούν με οποιοδήποτε χρώμα ή pattern, κάτι που μάλλον δεν ισχύει για τα χρυσά.

> Φρόντισε να ταιριάζει με τα υπόλοιπα μεταλλικά αξεσουάρ σου. Εάν π.χ. φοράς χρυσό ρολόι ή δαχτυλίδι θα πρέπει να προσανατολιστείς σ’ ένα χρυσό tie bar. Ιδανικά θα πρέπει να ταιριάζει και με την αγκράφα της ζώνης σου, εάν φοράς.

> Γενικά πάντως μην το παρακάνεις με τα αξεσουάρ: και ρολόι, και δαχτυλίδι και μανικετόκουμπα και tie bar και αλυσίδα στο γιλέκο ίσως είναι πολλά.

> Αφού καταλήξεις στο κλιπ που θα χρησιμοποιήσεις, τοποθέτησέ το στο σωστό ύψος στη γραβάτα σου -κάπου μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου κουμπιού του πουκαμίσου σου. Ή εναλλακτικά, λίγο πιο πάνω από το σημείο που «τελειώνει» το στέρνο σου (αυτό που επιστημονικά ονομάζεται «ξιφοειδής απόφυση»).

> Τέλος, εκτός από τη γραβάτα, φρόντισε το κλιπ να «κρατά» και το πουκάμισό σου -μόνο έτσι θα είσαι βέβαιος ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά του, που δεν είναι άλλη από το να διατηρεί τη γραβάτα σου στη σωστή θέση.

Περισσότερα διαφωτιστικά στο βίντεο που ακολουθεί.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn