Συμβουλές για να κάνεις φέτος τέλεια δώρα

0
23
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Όχι, ένα στυλό διαρκείας δεν είναι καλή ιδέα για την κοπέλα σου και ευτυχώς υπάρχει κάποιος να σου ανοίξει τα μάτια. Ο οικονομολόγος Tim Harford μοιράζεται τις επιστημονικά αποδεδειγμένες μεθόδους και τρόπους για να βρεις τα καταλληλότερα δώρα για όλους.

Το έχεις ζήσει και έχεις περάσει ατελείωτες ώρες ψάχνοντας. Ειδικά αν είσαι άντρας καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά τι εννοώ. Η επιλογή του κατάλληλου δώρου για κάθε αγαπημένο σου πρόσωπο δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση και πάντοτε θα ελλοχεύει ο κίνδυνος της απόρριψης. Ευτυχώς για όλους μας, η επιστήμη έχει γι’ ακόμη μια φορά τη λύση. Συγκεκριμένα, τρεις πολύ απλούς κανόνες που θα σε βοηθήσουν στο ενδεχομένως δυσκολότερο task των ημερών. Ο Tim Harford λοιπόν έχει να σου πει τρία σημαντικότατα πραγματάκια:

Μην το σκέφτεσαι πολύ

Από τη στιγμή που κάτι έχει ακουστεί στην αγορά, όλο και κάποιος θα το έχει ήδη αγοράσει. Αυτό τονίζει τουλάχιστον υπόθεση των αποτελεσματικών αγορών. Προφανώς, αυτό δεν ισχύει ξεκάθαρα στο 100% των περιπτώσεων όσον αφορά τα δώρα αλλά έχει μια πολύ σημαντική βάση.

Να είσαι παθητικός αγοραστής

Στον χώρο των επενδύσεων, η πιο ασφαλής στρατηγική είναι να βάζεις τα χρήματά σου σε κάτι ασφαλές και να χτίζεις σιγά σιγά το ενδιαφέρον. Στην αγορά δώρων, αυτό σημαίνει να ακολουθείς την εύκολη οδό, με βάση τη χρησιμότητα κάποιου αντικειμένου και τον τρόπο που θα μπορούσε να το αξιοποιήσει ο παραλήπτης του. Στην πιο δύσκολη περίπτωση, μην διστάζεις να ρωτήσεις κάποιον τι θέλει.

Ο χρόνος σου έχει αξία

Όταν υπολογίζεις τα κόστη μια συναλλαγής, ξεχνάς ένα από τα πιο βασικά: τον χρόνο που σου πήρε η όλη διαδικασία. Το ίδιο ισχύει και για τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Και για να καταλάβεις τι ακριβώς κρύβει από πίσω της αυτή η πρόταση, το να αφιερώσεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα , είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn