Συντριπτικό ΝΑΙ στον Καλλίρη απο τις κομματικές οργανώσεις!!!

    0
    57
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Εχουμε γράψει πολλές φορές ότι όσοι, υποτιμούν την λειτουργία των κομμάτων, είναι εκτός τόπου και χρόνου.
    Η καραμέλα του ανεξάρτητου, που δεν έχει τάχα καμία ανάγκη το κόμμα, αποδείχθηκε πολύ πικρή, χθες βράδυ στο Εργατικό κέντρο Κορίνθου.
    Τα μέλη της Νομαρχιακής Οργανωτικής συνέλευσης της ΝΔ, κλήθηκαν να πάρουν θέση στην ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Εκλογικής επιτροπής του κόμματος,η οποία έκρινε ότι ο Πελοπίδας Καλλίρης, μπορεί να κερδίσει τον δήμο Κορινθίων και του έδωσε την στήριξη.
    Απο τα 50 περίπου μέλη της ΝΟΔΕ, των τοπικών οργανώσεων και των θεσμικών παραγόντων, με συντριπτική πλειοψηφία, έγινε δεκτή η πρόταση για τον Πελοπίδα Καλλίρης.
    Μόλις 6 στελέχη, στήριξαν τον κ.Βασίλη Νανόπουλο.
    Και επίσημα λοιπόν με την βούλα των οργανώσεων της ΝΔ ο αντιπεριφερειάρχης θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος που θα στηρίξει η ΝΔ στην Κόρινθο.
    Ο κ.Νανόπουλος “πλήρωσε”, πολλά κομματικά λάθη μαζεμένα, όπως έλεγαν στελέχη στο φουαγιέ του Εργατικού κέντρου.
    Η στρατηγική Καλλίρη, αποδείχθηκε εξαιρετική γιατί πλέον η υποψηφιότητα του δεν είναι προϊόν Αθηναϊκών ζυμώσεων αλλά έχει και την έγκριση και την σφραγίδα της κομματικής οργάνωσης, αλλά και την δέσμευση των στελεχών για την έμπρακτη στήριξη.
    Ο κ.Νανόπουλος, ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφιος έστω και κάτω απο αυτές τις συνθήκες, κάτι που δεν σχολιάστηκε απο κανένα σχεδόν στέλεχος. Στην ΝΔ έχουν υπολογίσει αυτή την παράμετρο και έχουν αποφασίσει ότι δεν θα δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα.
    Η χθεσινή διαδικασία διαμόρφωσε ένα νέο τοπίο, όχι μόνο στην Κόρινθο αλλά σε ολόκληρη την Κορινθία κασι αυτό σύντομα θα φανεί και στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο…!

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn